Quantcast

Ταινία για τον Elon Musk ετοιμάζει ο Darren Aronofsky, γιατί ζούμε σε μία κοινωνία

Αν όχι αυτός τότε ποιος, θα έλεγε κανείς

THE NERDSTREAM

14 Νοεμβρίου 2023

Αν μερικές φορές υποψιαστήκατε πως ο Elon Musk, με την ξέφρενη κατάδυσή του προς την παράνοια, μοιάζει με χαρακτήρα βγαλμένο από ταινία του Darren Aronofsky (το The Wrestler μάλλον συγκεκριμένα), τότε ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε πως ο σκηνοθέτης ετοιμάζει πράγματι ένα biopic για τον delulu man-child επιχειρηματίας.

Η ταινία θα είναι παραγωγή της A24, όπως και το The Whale του Aronofsky άλλωστε, και θα βασιστεί στην βιογραφία του Musk από τον Walter Isaacson που κυκλοφόρησε φέτος τον Σεπτέμβριο (μια βιογραφία εγκεκριμένη από τον ίδιο τον βιογραφούμενο παρεμπιπτόντως, και το τονίζουμε γιατί έχει σημασία).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, υπήρξε bidding war μεταξύ στούντιο για την εξασφάλισει των δικαιωμάτων του βιβλίου (ας σημειωθεί πως ο συγγραφέας του είχε υπογράψει και την αντίστοιχη βιογραφία του Steve Jobs που έγινε ταινία το 2015), με την αΝεΞάΡτΗτΗ εταιρεία να κερδίζει τελικά την κούρσα.

Προς το παρόν ο ίδιος ο Musk δίνει την έγκρισή του, κι αν αυτό δεν είναι red flag από μόνο του, τότε δεν ξέρουμε τι είναι:

Best of internet