Quantcast

Αναβάλλεται λόγω απεργίας το Dune: Part Two, καλό 2024 ευχόμαστε

Μην ψαρώνετε σύντροφοι, δεν θα μας λυγίσουν

THE NERDSTREAM

28 Αυγούστου 2023

Σε περίπτωση που δεν είχατε παρακολουθήσει τα απεργιακά νέα μέσα στο καλοκαίρι, φίλες και φίλοι, να σας ενημερώσουμε πως η απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών του Hollywood συνεχίζεται ακάθεκτη, αφού οι διαπραγματεύσεις με τα στούντιο αποδεικνύονται αδιέξοδες προς το παρόν.

Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή ή την καθυστέρηση όλο και περισσότερων πτυχών της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, πράγμα απόλυτα λογικό άλλωστε, αφού είναι ο βασικός μοχλών πίεσης των εργαζομένων ώστε να ικανοποιήσουν τα απεργιακά τους αιτήματα.

Μετά και την αναβολή των βραβείων Emmy μέσα στο καλοκαίρι, τα κινηματογραφικά στούντιο αναγκάζονται να αλλάξουν όλο και περισσότερες ημερομηνίες κυκλοφορίας ταινιών. Και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η μόνη αναβολή που, πώς να το κάνουμε, πόνεσε λίγο τελικά. Dune *είχαμε* για το 2023.

Την Παρασκευή, η Warner ανακοίνωσε πως η ημερομηνία εξόδου του Dune: Part Two μεταφέρεται στις 15 Μαρτίου 2024. Έτσι, το Godzilla x Kong: The New Empire που ήταν προγραμματισμένο για τότε, θα βγει στις αίθουσες ένα μήνα μετά, στις 12 Απριλίου. Ο πειρασμός της απεργοσπασίας είναι μεγάλος, φίλες και φίλοι, αλλά δεν υποχωρούμε. Η απεργία είναι σημαντικότερη, κι ας αργήσουμε μερικούς μήνες να επιστρέψουμε στον Arrakis. Αξίζει τον κόπο.

Best of internet