Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες αντιδράσεις για Barbie και Oppenheimer, για τους λάτρεις του true kino

Φιλαράκια μου δυστυχώς δεν θα τα δούμε μαζί στην Ελλάδα όμως

THE NERDSTREAM

17 Ιουλίου 2023

Ε, αυτά είναι καλό να μη γίνονται. Αν περιμέναμε ένα πράγμα φέτος το καλοκαίρι, αυτό σίγουρα δεν ήταν οι διακοπές, γιατί μεταξύ άλλων τυχαίνει να μην είμαστε ζάμπλουτοι. Αυτό που περιμέναμε λοιπόν ήταν η ταυτόχρονη πρεμιέρα του Barbie της Greta Gerwig και του Oppenheimer του Christopher Nolan, αυτό δηλαδή που τα κουλ παιδιά στον κόσμο του ίντερνετ ονομάζουν Barbenheimer.

Περισσότερο από απλώς ένα meme για τον απόλυτο boy/girl συνδυασμό των δύο ταινιών, η ταυτόχρονη πρεμιέρα (που στην Βόρεια Αμερική έρχεται στις 21 Ιουλίου) θα ήταν επίσης μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα kino έξοδος, αλλά δυστυχώς η ελληνική διανομή δε θα μας κάνει τη χάρη. Το γραφείο διανομής (που παρεμπιπτόντως έχει στην διάθεσή του και τις δύο ταινίες για την ελληνική αγορά) αποφάσισε να βγάλει την Barbie τώρα, στις 20 Ιουλίου, σε μια περίοδο ψιλονεκρή κινηματογραφικά, και το Oppenheimer στις 24 Αυγούστου που ο κόσμος σιγά σιγά επιστρέφει από τις διακοπές και η κίνηση στα σινεμά αρχίζει να ξαναπαίρνει τα πάνω της.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μεγάλο κρίμα και τεράστια χαμένη ευκαιρία για ζωντανά memes κατά τα οποία θα πήγαινες στον γκισέ του σινεμά και θα έλεγες “δύο εισιτήρια για Barbie και Oppenheimer παρακαλώ”. Στο μεταξύ, μιας και οι δύο ταινίες έκαναν πρόσφατα αμφότερες την επίσημη πρεμιέρα τους στην Αμερική, πάμε να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις όσων ανθρώπων τις είδαν, χωρίς spoilers προφανώς.

Ξεκινάμε με Barbie:

Και πάμε και στο Oppenheimer:

 

Best of internet