Quantcast

Ψύχραιμη Margot Robbie πιστεύει πως το Barbie δεν χρειάζεται sequel, γιατί δεν είναι ανάγκη κάθε ταινία να γίνει franchise

BASED AND PINK-PILLED

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2023

Μοιάζει αυτονόητο, φίλες και φίλοι, αν κάνεις μια ταινία που μετατραπεί σε παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο, δημιουργήσει ένα νέο είδος viral marketing και σου φέρει πίσω σχεδόν 1,4 δις δολάρια κέρδος, να θέλεις να την μετατρέψεις σε κότα που συνεχίζει να γεννάει χρυσά αυγά. Και πράγματι, σα να βλέπουμε τους χαρτογιακάδες της Warner να τρίβουν τα χέρια τους και να ετοιμάζουν τα 3 prequels, 5 sequels και 4 spinoffs που θα αποτελούσαν γι’ αυτούς ένα φανταστικό Barbie Cinematic Universe.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν χρειάζεται όλα να μετατρέπονται σε franchise, κι ευτυχώς ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Margot Robbie. Η ηθοποιός που έπαιξε την Barbie στην ταινία της Greta Gerwig λοιπόν μίλησε στο Associated Press και δήλωσε πως δεν βλέπει τον λόγο για κάποιο Barbie sequel: “Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε σε αυτή την ταινία. Δεν την φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο.”

Στο μεταξύ, η ίδια η Gerwig έχει κάνει αντικρουόμενες δηλώσεις πάνω στο θέμα, αρχικά δηλώνοντας πως δεν έχει κάποια ιδέα για sequel αλλά έπειτα συμπληρώνοντας πως δεν θα ήταν αντίθετη στην ιδέα περαιτέρω εξερεύνησης του σύμπαντος της Barbie. Συγκεκριμένα, είπε ότι θέλει να επιστρέψει στην Barbie Land. Ε, αν πρέπει να διαλέξουμε κάτι από τα δύο, διαλέγουμε Robbie. Στο μεταξύ, περιμένουμε να μάθουμε νεότερα και από την ελληνική Barbie.

Best of internet