Quantcast

Για νέο Pulp Fiction μιλάνε οι πρώτες αντιδράσεις στο Once Upon a Time in Hollywood του Tarantino, ελπίζουμε να λένε αλήθεια

Κι ο ίδιος αυτό λέει βασικά, οπότε ας τον πιστέψουμε

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2019

Μετά από δύο χρόνια προετοιμασίας, τεράστιου hype και χτισίματος του πιο εντυπωσιακού καστ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη οθόνη, το Once Upon a Time in Hollywood έκανε τελικά την πρεμιέρα του στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, κι οι πρώτες αντιδράσεις ήταν καλές. Ήταν πολύ καλές, για την ακρίβεια.

Μετά το τέλος της προβολής, το κοινό αντέδρασε με standing ovation που κράτησε πάνω από 5 λεπτά, ενώ οι πρώτες κριτικές που κυκλοφόρησαν στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ μιλάνε για μια πολύ καλή ταινία που στέκεται άνετα στις κορυφαίες θέσεις της φιλμογραφίας του Quention Tarantino. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι πολλοί μίλησαν για νέο Pulp Fiction αλλά και για την πιο προσωπική ταινία του σκηνοθέτη, χαρακτηρισμοί που αμφότεροι τραβάνε τα μάλα την προσοχή μας. Για την ιστορία, μιλώντας στο Esquire, κι ο ίδιος ο Tarantino δήλωσε πως είναι ό,τι πιο κοντινό έχει κάνει στο Pulp Fiction.

Παράλληλα, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, είχαμε και το νέο χορταστικότατο trailer της ταινίας:

Κατά τ’ άλλα, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα το απολαύσουμε κι εμείς στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου, πάρτε μια γεύση από τα tweets των κριτικών μετά την πρεμιέρα της ταινίας, χωρίς spoilers φυσικά:

Best of internet