Quantcast

Η ταινία-prequel του Sopranos θα έχει παιδικά χρόνια Tony, ετοιμαστείτε να ζεσταθεί η ψυχούλα σας

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα θα είμαστε

THE NERDSTREAM

10 Ιανουαρίου 2019

Όλως τυχαίως, φίλες και φίλοι, σήμερα κλείνουν 20 χρόνια ακριβώς από την μέρα που το The Sopranos, δηλαδή η σειρά που αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την χρυσή εποχή της αμερικάνικης τηλεόρασης, έκανε την πρεμιέρα της στο ΗΒΟ. Και σήμερα, 20 χρόνια μετά, η σειρά του David Chase ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή της, στη μεγάλη οθόνη αυτήν τη φορά, με το prequel The Many Saints of Newark. Κατά μία έννοια, ζούμε σε μια υπέροχη εποχή.

Η πιθανώς καλύτερη σειρά όλων των εποχών (ΝΕ ΤΙ), λοιπόν, θα έχει ένα κινηματογραφικό prequel που θα διαδραματίζεται στο New Jersey των 60s και θα χρησιμοποιεί ως μπαγκράουντ τις κοινωνικές και φυλετικές ταραχές της εποχής, αλλά και τις εντάσεις μεταξύ της ιταλικής και της μαύρης κοινότητας. Κι ενώ ακόμα γνωρίζαμε εν γένει λίγα πράγματα για την πλοκή της ταινίας, τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και τις πρώτες λεπτομέρειες γύρω από την πλοκή.

Χτες ο Alessandro Nivola, πρωταγωνιστής της ταινίας που θα υποδύεται τον Dickie Moltisanti (πατέρα του Christopher), μίλησε στο Variety και επεκτάθηκε πάνω στα φυλετικό περιεχόμενο της ταινίας, ενώ νωρίτερα μέσα στην βδομάδα ο David Chase δήλωσε πως θα δούμε και τα παιδικά χρόνια του Tony Soprano, μιας και ο Dickie ήταν σημαντική πατρική φιγούρα για τον πιτσιρικά Tony εκείνη την περίοδο.

Γενικά το πράγμα φαίνεται σοβαρό, δεν μυρίζει καθόλου αρπαχτή, έχουμε ψηθεί τα μάλα.

Best of internet