Quantcast

Ο γιος του James Gandolfini θα παίξει τον πιτσιρικά Tony στο prequel του Sopranos, πράγμα συγκινητικό

Το The Many Saints of Newark ακούγεται όλο και καλύτερο

THE NERDSTREAM

23 Ιανουαρίου 2019

ΟΚ, δεν θα πούμε ψέματα: ήμασταν έτσι κι αλλιώς ενθουσιασμένοι με την επερχόμενη prequel ταινία των Sopranos. Όχι, γενικά δεν συνηθίζουμε και πολύ να ενθουσιαζόμαστε με prequels, αλλά εδώ έχουμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από την μέση φάση ενός franchise που ξεζουμίζεται. Έχουμε μια ιστορία που, απ’ όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αξίζει να ειπωθεί – κι έχουμε και τον δημιουργό της αρχικής αριστουργηματικής σειράς, David Chase, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Στο μεταξύ, μόλις πριν από δύο βδομάδες είχαμε ενημερωθεί ότι το The Many Saints of Newark θα εστιάζει, μεταξύ άλλων, στην νεαρή ηλικία του μεγάλου Tony Soprano και το ερώτημα φυσικά ήταν ποιος θα τον υποδυθεί. Ε, τώρα ξέρουμε: θα είναι ο ίδιος ο γιος του εκλιπόντος James Gandolfini, ο Michael Gandolfini. Αυτό βέβαια είναι ελαφρώς συγκινητικό από μόνο του, αλλά είναι επίσης σαφές ότι ο Michael μοιάζει εξαιρετικά με τον James.

Μέχρι στιγμής, τον υιό Gandolfini τον έχουμε δει να παίζει μια χαρά στο The Deuce του λατρεμένου David Simon, οπότε τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι ικανοποιητικότατα. Το πράγμα από μια σκοπιά θυμίζει και την φάση του Ice Cube, τον οποίο υποδύθηκε ο γιος του, O’Shea Jackson Jr, στο Straight Outta Compton πριν από μερικά χρόνια.

Best of internet