Quantcast

Έκοψαν τις αγαπημένες σκηνές του Τομ Χάρντι από το Venom, θα αντιμετωπίσουν την Οργή του Θεού

Δήλωσε ότι υπάρχουν 30-40 λεπτά που άξιζαν να μπουν στην ταινία

THE NERDSTREAM

3 Οκτωβρίου 2018

Το Venom ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες, φίλοι και φίλες, για την ακρίβεια κυκλοφορεί αύριο. Αρχικά είχαμε ποντάρει αρκετά σ’ αυτήν την ταινία. Κάτι που μας χρώσταγαν έναν καλό Venom επιτέλους, κάτι που θα πρωταγωνιστούσε ο Τομ Χάρντι, κάτι που ο Ruben Fleischer μας είχε χαρίσει το Zombieland στο παρελθόν – πιστεύαμε ότι η ταινία θα είναι καλή – ή τουλάχιστον πάνω από τον superhero μέσο όρο.

Δεν θα σας κάνουμε spoilers, την είδαμε την ταινία, είναι παράξενη – αλλά όχι με την καλή έννοια. Τουλάχιστον, όμως, είναι πάντα απολαυστικό να βλέπεις τον Χάρντι στην οθόνη. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ο Χάρντι μίλησε στο ComicsExplained και, όταν ρωτήθηκε για τις αγαπημένες του σκηνές από το Venom, είπε λίγο-πολύ ότι υπάρχουν 30-40 λεπτά σκηνών που του άρεσαν περισσότερο κι οι οποίες δεν κατέληξαν στην ταινία.

Δείτε και μόνοι σας:

Λίγες μέρες αργότερα βέβαια, ο Χάρντι έσπευσε να διευκρινίσει ότι πρόκειται για παρεξήγηση – κι είμαστε σίγουροι ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο το ότι παίζει να μπήκε χέρι αφού κάνει κακό στο προμόσιον της ταινίας. Για την ακρίβεια, ο Χάρντι μίλησε στις κάμερες κατά την πρεμιέρα της ταινίας και δήλωσε με σαφήνεια ότι το Venom “έχει όλα όσα θέλω κι ακόμα περισσότερα”.

Σίγουρα.

Best of internet