Quantcast

Ο Τζακ Μπλακ ανακοινώνει συνέχεια του Pick Of Destiny, απειλώντας ευθέως την ανθρωπότητα

Έρχεται το sequel της ταινίας των Tenacious D μετά από 12 ολόκληρα χρόνια

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2018

Αν είχατε ξεγράψει τους Tenacious D, πολύ κακώς το κάνατε (μάλλον) αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες. Μπορεί η απόλυτη μπάντα ένοχη-απόλαυση/πηγή-δυνατού-cringing να απουσιάζει εδώ και 6 χρόνια από τη δισκογραφία, αλλά οι Jack Black και Kyle Gass όχι μόνο συνεχίζουν να περιοδεύουν διακηρύσσοντας σθεναρά την πίστη τους στις μουσικές και σεξουαλικές τους ικανότητες αλλά και την απύθμενη αγάπη τους προς τους μπάφους, αλλά πλέον απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζουν και το νέο τους κινηματογραφικό πόνημα.

Όλα αυτά τα μάθαμε από τον ίδιο τον Τζακ Μπλακ, κατά τη διάρκεια της χτεσινής τους συναυλίας στο Shaky Knees Festival στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με την ανταπόκριση του τοπικού μέσου AJC, ο Μπλακ ανακοίνωσε πως έρχεται το sequel του πρώτου κινηματογραφικού τους αριστουργήματος ανουσιουργήματος, Pick of Destiny, το οποίο έκανε την ανίερη εμφάνισή του το 2006. Σύμφωνα με τον Μπλακ, η ταινία θα έρθει τον Οκτώβριο κιόλας, προσθέτοντας πως δεν είναι σίγουροι πού ακριβώς θα μπορέσουμε να το δούμε, αλλά ότι το έχουν πάρει απόφαση ότι θα γίνει και θα γίνει.

Παράλληλα, βέβαια, το γκρουπ ετοιμάζει και την δισκογραφική επιστροφή φέτος με τον δίσκο Post-Apocalypto, το οποίo σύμφωνα με τους ίδιους θα είναι μια rock opera που θα επιχειρήσει να σταθεί στο ύψος του The Wall των Pink Floyd και του Tommy των The Who. Όπως καταλαβαίνετε, ο κινηματογράφος και το ροκενρόλ πρόκειται να γνωρίσουν μεγάλες στιγμές μέσα στο 2018.

Best of internet