Quantcast

Ο Jack Black ακούει τις φωνές στο κεφάλι του και γίνεται gaming YouTuber στα γεράματα

Όλοι ξέρουν ότι εκεί είναι πλέον το χαρτί

THE NERDSTREAM

28 Δεκεμβρίου 2018

Το σημαντικό, πάντα, στη ζωή, είναι να έχεις φιλοδοξίες. Ο Jack Black, ας πούμε, είναι εδώ και χρόνια ένα ανθρώπινο καρτούν που κινείται με χαρακτηριστική άνεση στην λεπτή γραμμή που χωρίζει το αξιολάτρευτο από το αξιοθρήνητο. Τον έχουμε αγαπήσει πολλές φορές, είναι εκνευριστικός άλλες τόσες φορές, αλλά σε τελική ανάλυση είναι ο Jack Black, τι να κάνεις, να κάτσεις να μαλώνεις;

Σε συνέχεια μιας αξιοπρόσεκτης καριέρας, λοιπόν, σε κινηματογράφο και μουσική, ο πρωταγωνιστής του Kung Fu Panda και τραγουδιστής των Tenacious D αποφάσισε να ακούσει τις φωνές στο κεφάλι του και να κάνει το επόμενο βήμα στην σταδιοδρομία του. Να γίνει gaming YouTuber. Όχι, όχι ακριβώς όπως το ανιψάκι σας που χαροπαλεύει στο Fortnite, αλλά ως ώριμος και σοβαρός άνδρας 50 ετών που έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον PewDiePie.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κανάλι του θα είναι αφιερωμένο στα games, το φαγητό και την ζωή, ενώ την σκηνοθεσία και το μοντάζ των βίντεο θα αναλάβει ο γιος του. Κι επειδή ο άνθρωπος φαίνεται να γουστάρει και εμείς δεν είμαστε τίποτα σκατόψυχοι, ευχόμαστε ειλικρινά κι από την ψυχή μας στον Jack Black να περάσει καλά, πρωτίστως.

Επίσης, υπέροχο t-shirt. <3

Best of internet