Quantcast

Αυτές οι κάρτες με τους 6 Τύπους Θεατών ήταν ό,τι καλύτερο μας περίμενε έξω από της Νύχτες Πρεμιέρας

Βρες ποιος είσαι, κέρδισε πολύτιμη αυτογνωσία

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2018

Είναι Σεπτέμβρης, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες, για την ακρίβεια η 26η ημέρα του, κι αυτό σημαίνει ότι για τους κατοίκους της πόλης των Αθηνών που αρέσκονται στο να βλέπουν εμμονικά κινούμενες εικόνες σε μεγάλες οθόνες εντός σκοτεινών δωματίων, η τελευταία βδομάδα έχει κυλήσει σε ρυθμούς Νυχτών Πρεμιέρας. Το φεστιβάλ ξεκίνησε επίσημα την περασμένη Πέμπτη, κι εμείς το ‘χουμε γαμήσει λίγο, ομολογουμένως, έχουμε και σπίτια.

Καθώς, λοιπόν, ο χώρος ενός σινεμά σε φεστιβαλικές μέρες είναι το καταλληλότερο μέρος για πίρι πίρι, ζουζουνίσματα, πεταλουδίσματα, small talk και άλλα τέτοια πολύ ευχάριστα και καθόλου κουραστικά πράγματα που δεν δοκιμάζουν επ’ ουδενί τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, αυτές τις μέρες πετύχαμε έξω από τις προβολές μερικούς γλυκύτατους ανθρώπους που φτιάχνουν μίκι μάου και μοίραζαν στο πλήθος ένα μάτσο κάρτες με τους Συνήθεις Υπόπτους των Νυχτών Πρεμιέρας, δηλαδή εκείνους τους κλασικούς τύπους που πετυχαίνεις σε κάθε κινηματογραφικό φεστιβάλ που σέβεται τον εαυτό του.

Πρόκειται, βέβαια, για το περιοδικό Μπλε Κομήτης,  το οποίο αγαπάμε ιδιαίτερα και σήμερα όλως τυχαίως κυκλοφόρησε το 5ο του τεύχος. Τσεκάρετε τις κάρτες, αναγνωρίστε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε τους φόβους σας, και μείνετε μέχρι το τέλος για να μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

Η Σινε-Άρρωστη

Ο Τουρίστας

Ο Αφιερωματάκιας

Η Μάνα Μικρομηκά

Οι Ανθυποσελέμπριτι

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Οι Οδηγίες

Best of internet