Quantcast

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το επερχόμενο Dune του Denis Villeneuve

Περιμένουμε τόσα πολλά από αυτήν την ταινία

THE NERDSTREAM

13 Απριλίου 2020

Σχεδόν δυο χρόνια περάσανε από τότε που ο Denis Villeneuve ανακοίνωσε πως πρόκειται να αναλάβει το τιτάνιο έργο του να μεταφέρει στο σινεμά το Dune, δηλαδή το sci-fi έπος του Frank Herbert (κάτι που στο παρελθόν είχαν αποτύχει να κάνουν οι σπουδαίοι δημιουργοί Alejandro Jodorowsky και David Lynch). Αυτή ήταν μια εξέλιξη που μας είχε γεμίσει με συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού μιλάμε για τον σκηνοθέτη του Arrival και του Blade Runner 2049. Δηλαδή, για τον νο.1 υποψήφιο για τη θέση του σωτήρα του sci-fi κινηματογράφου αυτήν τη στιγμή. Εκτός αυτών, έχει γυρίσει υπέροχες ταινίες σαν το Incendies, το Prisoners και το Sicario, αλλά και υποτιμημένες σαν το Enemy.

Δυο χρόνια μετά λοιπόν, περιμένουμε το πρώτο μέρος του κινηματογραφικού Dune που αναμένεται να σκάσει στις οθόνες στις 18 Δεκεμβρίου 2020, ενώ παράλληλα ο Villeneuve έχει αναλάβει και μια σειρά Dune που θα προσγειωθεί στην streaming πλατφόρμα του HBO Max κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Με άλλα λόγια, ο μαν το έχει πάρει εργολαβία το franchise, κι η συγκρατημένη αισιοδοξία μας παραμένει σταθερή στην θέση της.

Κι ενώ λοιπόν περιμέναμε υπομονετικά μέχρι τον Δεκέμβριο, σήμερα το Vanity Fair έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα από την ταινία, όπου φυσικά βλέπουμε τον Timothee Chalamet στον ρόλο του Paul Atreides. Και μέχρι στιγμής το καλό είναι πως δεν μοιάζει καθόλου με την προηγούμενη φορά που είδαμε το Dune στη μεγάλη οθόνη. Τσεκάρετε:

Best of internet