Quantcast
ADVERTORIALS

Θες να γίνει ο «ήλιος» της παρέας σου αυτό το καλοκαίρι; Δες τη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου!

Καλοκαίρι είναι, άλλωστε, ήλιος, θάλασσα, διακοπές, ξεκούραση, ανεμελιά


LUBEN CREW · 19 Ιουλίου 2023

Όλοι έχουμε ακούσει ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι η ψυχή της παρέας ή έχουμε κατά νου κάποιον που τους κάνει όλους να γελάνε ή τους ξεσηκώνει για διασκέδαση. Μήπως, όμως, ανάλογα με τις συνθήκες ή τις καταστάσεις, όλοι μπορούμε να αναλάβουμε αυτόν τον ρόλο;

Αυτό ακριβώς μας δείχνει η νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου: για να είσαι η ψυχή της παρέας, ο «ήλιος» της, αρκεί να βγάλεις προς τα έξω τον πιο φωτεινό εαυτό σου και να μοιραστείς την πιο ανεβασμένη σου διάθεση.

Καλοκαίρι είναι, άλλωστε, ήλιος, θάλασσα, διακοπές, ξεκούραση, ανεμελιά, όλα είναι εδώ – κι αφού όλα αυτά είναι εδώ, οι μουντίλες μπορούν να πάνε βόλτα. Τώρα είναι η ώρα να χαρούμε το φως και να βγάλουμε προς τα έξω φως, να απολαύσουμε τις στιγμές με τους φίλους μας και να φτιάξουμε αναμνήσεις που θα μας κάνουν να γελάμε.

Τα πράγματα είναι απλά. Βήμα πρώτο: βλέπεις τα τέσσερα δροσερά videos της νέας καμπάνιας του Ούζου Πλωμαρίου. Βήμα δεύτερο: εμπνέεσαι και γίνεσαι εσύ αυτό το καλοκαίρι ο «ήλιος» της παρέας σου.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι βγάζεις προς τα έξω τον πιο χιουμοριστικό εαυτό σου και χαρίζεις στιγμές άφθονου γέλιου, όπως συμβαίνει στο video με τίτλο «Το ανέκδοτο»:

Ή ότι βγάζεις κεραίες, πιάνεις τα vibes στον αέρα και γίνεσαι σαν την «Κολλητή», ώστε να φτιάξεις κατάσταση για τον φίλο ή τη φίλη σου:

Θες κι άλλη ιδέα; Εκεί που τρώτε και πίνετε δίπλα στη θάλασσα, την ώρα που σκάει το ξεσηκωτικό κομμάτι, πιες μια γουλιά ούζο και σήκωσέ τους όλους για «Χορό»:

Θες και μια τέταρτη; Όπως είστε στην παραλία, τρέξτε όλοι μαζί και σηκώστε «Στα χέρια» αυτόν που το χρειάζεται ή το αξίζει (ε, κάτι θα έχει κάνει για να το αξίζει, ξέρεις εσύ για να παρακινήσεις και τους υπόλοιπους):

Η καμπάνια θα τρέχει μέχρι τα τέλη Ιουλίου και θα έρθει και μεγάλος διαγωνισμός. Stay tuned, για να μην τον χάσεις!

Είπαμε, είναι καλοκαίρι. Και το καλοκαίρι έχει ήλιο. Κι όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι!

Best of internet