Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτό το καλοκαίρι, το fun θα είναι σοβαρό και τα realme 8 και 8 Pro το αναλαμβάνουν

Ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο μας λύνει τα χέρια με 2 άκρως δελεαστικές προτάσεις


LUBEN CREW · 8 Απριλίου 2021

Το μόνο σίγουρο αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο διακοπές, στιγμές, εμπειρίες, περιπέτεια. Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην περίοδο που τόσο αγαπάμε, η οποία φέτος θα πρέπει να φιλοξενήσει όλα όσα θέλαμε να κάνουμε το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη. Ναι, κυρίες και κύριοι, έχουμε απαιτήσεις από το φετινό μας καλοκαίρι, πειράζει;

Κι επειδή έχουμε απαιτήσεις, απαιτούμε να έχουμε μαζί μας κι ένα κινητό τηλέφωνο που να μπορεί να μας συντροφέψει σε όλες αυτές τις στιγμές μας. Για να μη μας πέσει η μπαταρία ποτέ, για να γυρίσουμε πίσω με χίλιες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο, για να κρατήσουμε όλες μας τις επαφές. Γιατί, φυσικά, είναι δίκαιο και σωστό.

Όπως καταλαβαίνετε, οι απαιτήσεις είναι πολλές. Ευτυχώς, ο εκλεκτός που θα τις καλύψει είναι εδώ, και μάλιστα έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Μιλάμε φυσικά για την 8η γενιά τηλεφώνων της realme, του πιο γρήγορα αναπτυσσόμενου κατασκευαστή smartphone στον κόσμο, που σκάει δυναμικά με το realme 8 (σε εκδοχές 4+64 GB και 6 + 128 GB) και realme 8 Pro (8 GB +128 GB ).

Κι όταν λέμε δυναμικά, το εννοούμε: Και τα δύο μοντέλα, δηλαδή τα realme 8 και real me 8 Pro, διακρίνονται για το ελαφρύ και άρα λεπτό και άκρως βολικό για κάθε εξόρμηση design τους:

To realme 8 διαθέτει οθόνη 6.4 Super ιντσών AMOLED FHD+, ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Helio G95, ιδιαίτερα ανθεκτική μπαταρία με γρήγορη φόρτιση και είναι μακράν το πιο ελαφρύ και κομψό στην κατηγορία του, με εκπληκτικό design. Το realme 8 σε εκδοχή 4+64 GB διατίθεται στα 199 ευρώ (early bird τιμή που ισχύει από 08.04 ως 20.04) και σε εκδοχή 6 + 128 GB  διατίθεται στα 219 ευρώ (early bird τιμή που ισχύει από 08.04 ως 20.04). Οι άκρως δελεαστικές αυτές τιμές είναι τιμές προπαραγγελίας, διότι καλά θα κάνετε να λάβετε θέση.

Στο δε realme 8 Pro, την παράσταση κλέβει η κάμερα 108 megapixel με τα πολλαπλά modes (tilt shift, starry mode, clarity), η οποία θα σας επιτρέψει να…αναπαραστήσετε οτιδήποτε θέλετε! Επίσης, διαθέτει άλλες 3 κάμερες (δύο των 2MP για macro shots και depth data, αλλά και μια 8MP ultrawide), οθόνη 6.4 ιντσών Super AMOLED FHD+ και τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 720G. Ο εξοπλισμός του συμπληρώνεται από μια μπαταρία με μεγάλη διάρκεια, αλλά πολύ γρήγορη φόρτιση. Με δυο λόγια, είναι η πιο ισχυρή συσκευή στην κατηγορία της. Το realme 8 Pro διατίθεται στα 299 ευρώ (early bird τιμή που ισχύει από 08.04 ως 13.04). Όπως και πάνω, κι αυτή η τιμή είναι τιμή προπαραγγελίας.

Τα realme 8 και realme 8 Pro θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλα τα αρμόδια καταστήματα λιανικής. Συμπληρώστε το smartphone που θα σας λύσει μεταφορικά τα χέρια με το realme smartwatch και τα ασύρματα realme ακουστικά – buds που θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια και είστε έτοιμοι.

Τα realme 8 και real me 8 Pro είναι ήδη εδώ και το καλοκαίρι μοιάζει πιο real από ποτέ!

#realme8series #realme8Pro

Facebook: www.facebook.com/realmegr

 

 

Best of internet