Quantcast

14 λεπτά τούφας μετράει μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ ο Νεϊμάρ

Ατελείωτο άραγμα

Ιωάννηc

5 Ιουλίου 2018

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ξέρει καλύτερα τη ρώσικη χλωρίδα από τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του φετινού Μουντιάλ στη χώρα του Πούτιν και του Ιβάν Σαββίδη. Ο Βραζιλιάνος βουτηχτής με το μαλλί μακαρόνι έχει αράξει συνολικά 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στο γρασίδι των ρωσικών γηπέδων. Αξιοζήλευτη επίδοση αν αναλογιστεί κανείς ότι η Βραζιλία έχει παίξει μέχρι στιγμής 4 ματς στη διοργάνωση.

Από τα καλά αράγματα ήταν αυτό με το Μεξικό στη φάση των 16 όπου πέρασε 5 εποικοδομητικά λεπτά και 29 δευτερόλεπτα αραχτός στο χορτάρι.

Πάντως η αγάπη του για την πρασινάδα έχει προκαλέσει κράξιμο από παλιούς άσους του αθλήματος, όπως ο Καντονά.

Από την άλλη, ο εμβληματικός παλαίμαχος της Μπουνιοντκόρ, Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα στηρίζει ανοιχτά τον ομοεθνή του με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια:

“Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους. Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις. Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο”

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό βέβαια θα ήταν και πόση ώρα θα μείνει με το τρόπαιο στα χέρια του Νεϊμάρ σε περίπτωση που η Σελεσάο το σηκώσει σε 10 μέρες από τώρα.

 

Best of internet