Quantcast

Δεν μεταλλάχτηκαν ακόμη οι Γάλλοι που βούτηξαν Θερμαϊκό για την κούπα στο Μουντιάλ

Βούτηξαν Γάλλοι και βγήκαν Κροάτες

THE NEWSROOM

17 Ιουλίου 2018

Ακόμα περιμένουμε σε τί θα μεταλλαχτούν οι Γάλλοι φίλαθλοι που γιόρτασαν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μια δροσερή βουτιά στο Θερμαϊκό. Καθώς το φετινό Μουντιάλ έγινε Ιούλιο και όχι Χριστούγεννα όπως το επόμεονο στο Κατάρ, ήταν αναμενόμενο κάποιοι από τους φιλάθλους των θριαμβευτών να βρίσκονται ως παραθεριστές σε ελληνικό έδαφος. Έτσι όταν οι Μπαπέ, Πογκμπά και Γκριεζμάν σφράγιζαν την επιστροφή του τροπαίου στη Γαλλία μετά από 20 χρόνια, όσοι Γάλλοι βρέθηκαν στην Νότια Μακεδονία κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Παραλία για τα επινίκια, με τους πιο γενναίους να βουτάνε στα κρυστάλλινα νερά του Θερμαϊκού.

ΤΏΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ: Μικρή ομάδα Γάλλων νεαρών που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη πιθανώς για διακοπές, λόγω της μεγάλης νίκης της Γαλλίας έναντι της Κροατίας, έβγαλαν τα ρούχα τους και βούτηξαν στα νερά του Θερμαϊκού φωνάζοντας ρυθμικά τη Μασσαλιώτιδα, τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας.

Gepostet von E-Charity gr. portal am Sonntag, 15. Juli 2018

Το μέλλον θα δείξει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της αυθόρμητης απόφασης για τη βουτιά του θριάμβου, και αν οι συγκεκριμένοι συμπατριώτες του Ενγκολό Καντέ προλάβουν να ζήσουν και άλλη επιτυχία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Best of internet