Quantcast

Λιθουανός παίχτης της Λιετκαμπέλις έχει επίτηδες μειωμένη απόδοση, στέλνει ταμείο το φιλαράκι του

Αγωνίζεται σε μπασκετικό μεγαθήριο που θα αντιμετωπίσει σήμερα η ΑΕΚ στο BCL

THE NEWSROOM

29 Ιανουαρίου 2019

Όλοι θα θέλαμε ένα φιλαράκι σαν τον Βάιντας Καρινιάουσκας, τον 25χρονο γκαρντ της λιθουανικής Λιετκαμπέλις. Ο Λιθουανός μύστης που έχει περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα, όταν αγωνίστηκε το 2015-16 στην Κύμη, εμπλέκεται σε στοιχηματικό σκάνδαλο που ίσως του κοστίσει τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με το λιθουανικό krepsisis.net, ο Καρινιάουσκας φέρεται να είχε επίτηδες μειωμένη απόδοση στον αγώνα Ντιζόν-Λιετκαμπέλις 99-91 που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα για το μπασκετικό ιντερτότο Basketball Champions League, του οποίου κάτοχος είναι η ΑΕΚ.  Αγωνίστηκε 21 λεπτά και σημείωσε μόλις 2 πόντους, έχοντας 1/3 δίποντα και 0/3 τρίποντα. Θα ήταν άλλη μια κακή μέρα στη δουλειά, αν η Λιετκαμπέλις δεν ενημερωνόταν από επιτροπή στοιχηματισμού πως άτομο από το περιβάλλον του παίχτη πόνταρε 2.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες ότι θα σκοράρει κάτω από 9 πόντους (under8,5).

Πλέον οι Λιθουανοί περιμένουν την ολοκλήρωση των ερευνών ώστε να αποδεσμεύσουν τον παίχτη. Δυστυχώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν μπορούν να στηρίζονται στην παρουσία του σήμερα στο παρκέ του Cido Arena, όπου η μοναχοκόρη της προσφυγιάς αντιμετωπίζει τη Λιετκαμπέλις στην προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον Γ’ Όμιλο.

Best of internet