Quantcast

Αρχηγός της Ανατολής ο Αντετοκούνμπο στο All Star, με τριπλή πρωτιά στις ψήφους κοινού, παιχτών και δημοσιογράφων

Ο Γιάννης θα κοντράρει την ομάδα του Λεμπρόν στο All Star της Σάρλοτ

THE NEWSROOM

25 Ιανουαρίου 2019

Εβδομάδα ελληνικών επιτυχιών σε αθλητικό και διπλωματικό επίπεδο, είναι αυτή που διανύουμε, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επελέγη αρχηγός της ομάδας της Ανατολής στο φετινό All Star Game του NBA, καθώς κατέγραψε τριπλή πρωτιά και ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων, των παιχτών και των media.

Ο Giannis θα είναι αρχηγός της Team Giannis και θα κοντράρει την ομάδα του ΛεΜπρόν στο All Star της Σάρλοτ.

Είναι η τρίτη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο σε All Star από το 2017, όμως αυτή τη φορά θα συμμετέχει ως αρχηγός έχοντας πρωτεύσει στην ψηφοφορία με 4.375.747 ψήφους, με τον συντελεστή των ψήφων να είναι 50% από το κοινό, 25% από τους παίχτες του NBA και 25% από επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Ο Γιάννης θα έχει στην ομάδα του ως starters τους Λέοναρντ, Εμπίιντ, Ίρβινγκ και Γουόκερ, ενώ στο πλευρό του Λεμπρόν θα ξεκινήσουν οι Ντουράντ, Τζορτζ, Κάρι και Χάρντεν.

Οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τους συμπαίχτες τους χωρίς να υπάρχει περιορισμός αναφορικά με τις περιφέρειες στις οποίες αγωνίζονται, ενώ φέτος η επιλογή αυτή θα γίνει για πρώτη φορά σε απευθείας μετάδοση από το ESPN.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Έλληνας star των Bucks δήλωσε “πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων” για την πρωτιά του:

Όσον αφορά την επιλογή των συμπαιχτών του, δικαιολόγησε την προτίμηση του στον Τζοέλ Εμπίντ λέγοντας ότι είναι “εραστής και όχι πολεμιστής“.

Giannis Names Starter & Captain For NBA All-Star | Froedtert Practice Report

“I’m going to try to do my best to represent the city of Milwaukee, the Bucks organization, my teammates and the NBA.” – Giannis Antetokounmpo

Gepostet von Milwaukee Bucks am Donnerstag, 24. Januar 2019

Περιμένουμε μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου για να τον απολαύσουμε εν δράσει.

Best of internet