Quantcast

Έναν τόνο φούντα έσπρωχνε ο Σέρχιο Κόκε, που συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές

Φούντα Κόκε πρέζα αλκοόλ

THE NEWSROOM

19 Νοεμβρίου 2019

Πολλά λογοπαίγνια μπορεί κανείς να κάνει με τον επίθετο του Σέρχιο Κόκε, μετά τη σημερινή σύλληψη του από τις ισπανικές αρχές, και τις κατηγορίες που του αποδίδονται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο πρώην άσος του Άρη έκανε μπίζνες σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία, η επιχείρηση της αστυνομίας πήρε το όνομα “Maskoke” προς τιμήν του βετεράνου μύστη των γηπέδων, ενώ σε αυτή συμμετείχαν περίπου 150 αστυνομικοί και συνελήφθησαν 20 άτομα. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπιστηκαν όπλα και ένας τόνος φούντα.

Ο Σέρχιο Κόκε έκανε παρέα με τον άλλο παλαίμαχο του Άρη, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε έβγαζε φράγκα από Βέροια (κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα στοιχηματικής χειραγώγησης αγώνων). Οι δύο παίχτες δεν είχαν δώσει δικαιώματα.

Η σοκαριστική είδηση από την Ιβηρική Χερσόνησο σχολιάστηκε ήδη ποικιλοτρόπως σε γνωστό ιντερνετικό καφενείο, από το οποίο αλιεύθηκαν τα παρακάτω μέτρια έντιτ:

Τα ευχάριστα για τους φίλους του Άρη είναι ότι η ομάδα τους δεν κινδυνεύει με την αφαίρεση των τίτλων από την περίοδο που Κόκε και Ραούλ Μπράβο φορούσαν κιτρινόμαυρα, αφού δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος τη συγκεκριμένη περίοδο.

 

Best of internet