Quantcast

Eκτός των κορυφαίων άφησε τον Μέσι ο Φαν Μπ(ουμερ)άστεν, γΙαΤι δΕν εΧΕι πΡοΣωΠΙκΟτηΤα

Αντάρτη στα βουνά θέλει τον Λίονελ Μέσι ο Φαν Μπάστεν για να τον συγκαταλέξει στους καλύτερους όλων των εποχών

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2022

Στην πλέον συνηθισμένη μπούμερ δήλωση προχώρησε ο κατά τ’άλλα σπουδαίος Φαν Μπάστεν, αφού ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μίλαν και της Εθνικής Ολλανδίας έθιξε την προσωπικότητα και τα αρχηγικά χαρακτηριστικά του Λίονελ Μέσι, λέγοντας πως ο Αργεντινός δεν αξίζει να βρίσκεται στους κορυφαίους που έχουν πατήσει το πόδι τους στο χορτάρι.

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου σε συνέντευξη του στο France Football δεν συμπεριέλαβε τον Αργεντινό σταρ, Λίο Μέσι, στην τριάδα των κορυφαίων ανεξαρτήτου εποχής, παρά τις επτά Χρυσές Μπάλες που έχει κατακτήσει και αντ’αυτού προτίμησε να βάλει στο κάδρο μόνο ποδοσφαιριστές της δικής του ή παλαιότερης εποχής, αποθεώνοντας Κρόιφ, Μαραντόνα και Πελέ.

«Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Κρόιφ είναι για εμένα οι τρεις καλύτερες παίκτες στην ιστορία», τόνισε ερωτηθείς σχετικά στο France Football, ενώ συμπλήρωσε «Ως παιδί ήθελα να γίνω σαν τον Κρόιφ, ήταν φίλος μου. Μου λείπει. Ο Πελέ και ο Μαραντόνα ήταν επίσης απίστευτοι. Ο Μέσι είναι επίσης σπουδαίος παίκτης, αλλά ο Μαραντόνα είχε πάντα περισσότερη προσωπικότητα σε μια ομάδα. Ο Μέσι δεν είναι αυτός που βγαίνει μπροστά στον πόλεμο».

Ο Φαν Μπάστεν αναφέρθηκε επίσης και σε άλλους παίκτες που αξίζουν να συγκαταλέγονται στους καλύτερους, είτε βγαίνουν μπροστά στον πόλεμο ωσάν άλλοι Άρηδες Βελουχιώτηδες, είτε όχι. «Δεν ξεχνάω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μισέλ Πλατινί και τον Ζινεντίν Ζιντάν».

Aλλά…αυτός είναι ο Λίονελ Μέσι!

 

 

Best of internet