Quantcast

Η Βραζιλία νίκησε την Αργεντινή, ο Μέσι δεν έφτασε τον Κατεργιαννάκη σε τίτλους με την εθνική

Άλλη μια χαμένη διοργάνωση για την αλμπισελέστε

THE NEWSROOM

3 Ιουλίου 2019

Άλλη μια διοργάνωση που ο Λιονέλ Μέσι δεν πανηγύρισε τίτλο με την Εθνική Αργεντινής ήταν το φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού η Βραζιλία αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παίχτες του Σκαλόνι και πέρασε στον τελικό.

Σε ένα ματς που η Αργεντινή έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο και είχε δύο δοκάρια, οι Βραζιλιάνοι εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν και σκόραραν δύο φορές, με γκολ των Ζέσους και Φιρμίνιο, ενώ ο Ντάνι Άλβες στα 36 του ήταν ο κορυφαίος του ημιτελικού.

Αυτά είναι τα δύο δοκάρια των Αργεντίνων, δύο φάσεις με πρωταγωνιστές τους Αγκουέρο και Μέσι που σίγουρα θα άλλαζαν πολλά στην αναμέτρηση αν είχαν διαφορετική κατάληξη:

Ο θεούλης Ντάνι Άλβες έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την τύχη της ομάδας του, και οι Βραζιλιάνοι περιμένουν τον αντίπαλο τους στον τελικό που θα προκύψει από το ζευγάρι Χιλή-Περού.

Never change, Dani Alves 😂

Gepostet von Bleacher Report Football am Dienstag, 2. Juli 2019

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος (64′ λ.τρ. Μιράντα), Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Αρτούρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (80′ Αλάν), Κοουτίνιο, Έβερτον (46′ Ουίλιαν), Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο (85′ Ντιμπάλα), Παρέδες, Ντε Πάουλ (67′ Λο Τσέλσο), Ακούνια (59′ Ντι Μαρία), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αγκουέρο

 

Best of internet