Quantcast

Τζαμπατζής σωσίας του Πίρλο έκανε ζωάρα παριστάνοντας τον Ιταλό παιχταρά, τώρα κρύβεται από την αστυνομία

Κανένας δεν τον έβαλε να εκτελέσει φάουλ για να αποκαλυφθεί η απάτη

THE NEWSROOM

19 Ιουνίου 2019

Μπορεί να λέγεται ότι ο Αντρέα Πίρλο έχει απαράμιλλο στυλ, ωστόσο βρέθηκε ο άνθρωπος που κατάφερε να τον μιμηθεί με επιτυχία για δύο χρόνια, φεσώνοντας μαγαζιά στην Ιταλία και κάνοντας ζωάρα, μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη με μεγάλη καθυστέρηση.

Αλεσάντρο Παλατσόλο, πρώην χρυσοχόος 48 ετών, κατάφερε να ξεγελάσει καταστηματάρχες σε τρεις ιταλικές πόλεις, το Τορίνο, την Νάπολι και την Μπρέσια, υποδυόμενος ότι είναι ο παλαίμαχος μαέστρος των Γιουβέντους και Μίλαν. Μαζί με μια γυναίκα συνεργό, επέλεγαν ακριβά αντικείμενα από μαγαζιά της γειτονικής χώρας και με την άνεση που του έδινε η ιδιότητα του διάσημου ποδοσφαιριστή, έβαζε την 42χρονη σύντροφο του να τα πάρει λέγοντας στους μαγαζάτορες ότι θα περάσει αυτός αργότερα να πληρώσει τα λεφτά.

Όταν έφτασαν στον Ιταλό ποδοσφαιριστή οι πρώτοι λογαριασμοί, κινητοποίησε τις αρχές οι οποίες εντόπισαν τον απατεώνα μέσω των τηλεφωνημάτων που έκανε με τα καταστήματα. Ο Πίρλο των φτωχών πρόλαβε βέβαια να τσιμπήσει αξιόλογη λεία, όπως ένα ακριβό ρολόι που πήρε από μαγαζί στη Νάπολι το 2017.

Αντίστοιχο τύπο είχαμε και στη χώρα μας, τον Έλληνα Καντονά στη Θάσο, ο οποίος ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε το παρουσιαστικό του για να αναβαθμίσει τη γκαρνταρόμπα του.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν έστω και ένας καταστηματάρχης ζητούσε από τον 48χρονο σωσία να εκτελέσει κάποιο φάουλ.

Best of internet