Quantcast

Αργεντίνος πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με το κρανίο του παππού του, γιατί είναι Ράσινγκ ως το κόκκαλο

Κόκκαλο παππούς και εγγονός

THE NEWSROOM

1 Απριλίου 2019

Η Ράσινγκ απέσπασε χθες ισοπαλία από την Τίγκρε και εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα Αργεντινής, το οποίο είχε κατακτήσει τελευταία φορά το 2014. Τα πανηγύρια για τον πολυπόθητο τίτλο συνόδευσε μια μακάβρια και βαθιά συναισθηματική ιστορία, αφού ένας οπαδός της ομάδας επέλεξε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μαζί με τον παππού του.

¿Y ustedes cómo arrancaron el día de hoy, campeones? 😀👍🎓🏆1⃣#RacingClubCampeon#AcademiaDeCampeones#LaSuperligaTieneDueño#LaEstrella18#BuenLunes

Gepostet von Racing Club am Montag, 1. April 2019

Μια σημαντική όμως λεπτομέρεια που αφορά το συγκεκριμένο story είναι ότι ο παππούς είναι νεκρός. Κάτι που δεν εμπόδισε βέβαια παππού και εγγονό να το γιορτάσουν με την ψυχή τους, αφού ο Gabriel Aranda συμμετείχε στη χαρά της ομάδας του κυκλοφορώντας στους δρόμους του Μπουένος Άιρες με ένα κρανίο.

Ο ίδιος δηλώνει ότι ο παππούς του θα είναι σίγουρα υπερήφανος για τον εγγονό που τον τρέχει στα γήπεδα μετά θάνατον. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει το κρανίο μαζί του, αφού είναι κάτι σαν γούρι και το κουβαλάει σε κάθε ματς της Ράσινγκ.

Κάπου εδώ μας φαίνονται φυσιολογικά όλα τα γούρια που έχουμε δει στα δικά μας γήπεδα:

Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι να δούμε κρανία και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε λίγες εβδομάδες, αλλά από ανθρώπους που κάνουν 500 χιλιόμετρα πάνω σε ένα σκουτεράκι όλα μπορείς να τα περιμένεις.

 

 

Best of internet