Quantcast

Ο γιος του Μέσι ζωγραφίζει το σήμα της Γιουβέντους, ίσως γιατί θαυμάζει τον Κιελίνι

Αναρωτιόμαστε ποιος να είναι ο αγαπημένος του παίχτης

THE NEWSROOM

27 Οκτωβρίου 2018

Αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Μέσι Τζούνιορ, αγαπητοί φίλοι, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες με τον μικρό Τιάγκο να έχει ζωγραφίσει το σήμα της Γιούβε, παρακολουθώντας με το μπαμπά του το Μπαρτσελόνα – Ίντερ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 5χρονος Τιάγκο βρέθηκε με τον πατέρα του στις κερκίδες του Καμπ Νου, καθώς ο τελευταίος είναι εκτός δράσης για 3 εβδομάδες λόγω τραυματισμού, και αυτό που απαθανάτισε η κάμερα ίσως κάνει τον Αργεντίνο Φετφατζίδη να νιώθει άβολα. Ο πιτσιρικάς, που μάλλον δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τί συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε στο μπαμπά του μια ζωγραφιά στην οποία φαίνεται να φιλοτέχνησε το σήμα της Γιουβέντους.

Ίσως να επέλεξε τη Γιουβέντους επειδή το σήμα της, που άλλαξε το Γενάρη του 2017, είναι πολύ εύκολη ζωγραφιά για έναν πεντάχρονο, αφού αποτελείται από δύο γραμμές. Κάθε άλλο σενάριο όμως για την αγάπη του Τιάγκο στην ομάδα του Τορίνο, θα πρέπει να προβληματίσει τον μπαμπά του. Να σημειωθεί ότι η Γιούβε ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι σε μια προσπάθεια να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Best of internet