Quantcast

Αυτή η ανακοίνωση των Τρικάλων κατά της Καλλιθέας ξεχειλίζει λαϊκή σοφία

Διάλεξαν την κατάλληλη παροιμία

THE NEWSROOM

22 Μαΐου 2018

Αν υπάρχουν δύο γραφεία τύπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων των Ελλήνων για τις ανακοινώσεις τους, σίγουρα αυτά είναι της Ξάνθης και της Λάρισας. Ωστόσο όλο και πιο συχνά ξεπηδούν νέα ταλέντα που μας κάνουν αισιόδοξους ότι η γραφικότητα δεν θα χαθεί ποτέ από τα πρωταθλήματα μας.

Μια τέτοια περίπτωση απ’ ότι φαίνεται είναι και τα Τρίκαλα, που σε μια σημερινή ανακοίνωση – έπος επιστρατεύουν μια λαϊκή ρήση για τα κοντά ανδρικά μόρια. Η Καλλιθέα, σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής, κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τα Τρίκαλα, τον οποίο έχασε με 1-0. Οι Θεσσαλοί όμως δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και με αυτή την ανακοίνωση – μνημείο, πέρασαν στην αντεπίθεση:

«Αναφορικά με την ένσταση της Καλλιθέας εις βάρος μας θεωρούμε σαν ΠΑΕ τη συμπεριφορά της Καλλιθέας και του «αφανούς» χρηματοδότη της αντιδεοντολογική και κακόπιστη.

Προφανώς προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες για να δικαιολογήσει σε τρίτους τη δεινή θέση της ιστορικής αυτής ομάδας της Αθήνας.

Ο λαός έχει βγάλει προ πολλού τη γνωστή σε όλους ρήση «της κοντής ….. της φταίνε οι τρίχες».

Beat that, Χρήστο.

Best of internet