Quantcast

Λευκορώσοι και Σέρβοι έρχονται στο ΟΑΚΑ για το World Party του χουλιγκανισμού

Όλες οι φυλές του Ισραήλ σχεδιάζουν οπαδική εκδρομή για τον ελληνικό τελικό σύμφωνα με τηλεοπτικό δικαστή

Ιωάννηc

9 Μαΐου 2018

Η Ιερουσαλήμ των μαχαιροβγαλτών πρόκειται να γίνει το ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο, αν πιστέψουμε στο ρεπορτάζ του Κυριάκου Θωμαΐδη. Ο τηλεοπτικός δικαστής και ραδιοφωνικός εφέτης, αρχικά αποκάλυψε στη Δίκη της Δευτέρας ότι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπάρχουν πληροφορίες για 50 Σέρβους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό και σκοπεύουν να ενισχύσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα στη ραδιοφωνική Έφεση της Τρίτης, όπου αποκαλύφθηκε ότι από συνάντηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, προέκυψε η πληροφορία ότι πέρα από τους Παρτιζάνους θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στα άγια χώματα του οπαδισμού και Λευκορώσους χούλιγκαν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει Άρειος Πάγος της Τετάρτης για να μάθουμε ποια άλλη φυλή θα έρθει να ενισχύσει τις δυνάμεις του ποδοσφαιρικού grexit. Πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαρρέει τη δυσαρέσκεια της για στημένα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και είναι ευθύνη της Αστυνομίας και της εταιρείας φύλαξης να ελέγξει την ταυτότητα των οπαδών που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Το ΟΑΚΑ θα ζήσει ένδοξες στιγμές.

Best of internet