Quantcast
GUIDE

Now open: Pax Burgers στο κέντρο της Αθήνας!

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους των burgers! Τα Pax Burgers με τη homemade φιλοσοφία μόλις έφτασαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.


Νίκος Βαζαίος · 25 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Burger Fest 2018 της Αθήνας, ένα καινούργιο burger house έκανε την εμφάνισή του και εξέπληξε όσους το δοκίμασαν. Tα Pax από τη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αθηναϊκή street food σκηνή και κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses στην ψηφοφορία του κοινού.


Η ιστορία των Pax ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, σε τρία πλέον μαγαζιά. Tα καλά νέα είναι πως η μέρα έφτασε και το πρώτο Pax στην Αθήνα είναι γεγονός, φιλοδοξώντας να αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης! Tα σπιτικά burgers που έγιναν λατρεία στη Θεσσαλονίκη, μπορούν πλέον να τα απολαμβάνουν και οι burger fans στην Αθήνα.


Το motto «We are passionate about burgers… We are the Burgeristas» αποκαλύπτει το πάθος για την τέχνη του αυθεντικού burger που εμπνέει την ομάδα η οποία έστησε αυτό το μπεργκεράδικο.


Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από όπου προέρχεται το όνομα των PAX, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, ενώ homemade sauces και φρέσκες τηγανητές πατάτες συνοδεύουν τα burgers – μαζί και υπέροχες σαλάτες και ορεκτικά.


Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πρώτος τα signature burgers και να ζήσεις μοναδικές στιγμές street food απόλαυσης! Στα Pax, το burger έχει τον πρώτο λόγο γιατί όπως λένε: «We are passionate about burgers… We are the Burgeristas»

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο

Facebook
Instagram

Best of internet