Quantcast
the stream POPSTREAM

Οι θρυλικοί Slayer ανακοινώνουν τη συνταξιοδότησή τους με μια παγκόσμια περιοδεία

Ήρθε η ώρα το ιστορικό thrash metal συγκρότημα να βγει στη σύνταξη


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2018

Στη σύνταξη αποφάσισαν να βγουν οι βετεράνοι thrashάδες Slayer, όπως όλα δείχνουν καθώς η αμερικάνικη μπάντα μετά από σχεδόν 40 χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το ιστορικό metal συγκρότημα δεν πρόκειται να κάνει την έξοδό του έτσι μίζερα και άδοξα όμως: Οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το συγκρότημα έχει επιβεβαιώσει ότι θα κλείσει την καριέρα του με μια εκτενή παγκόσμια περιοδεία.

Η θρυλική thrash μπάντα ανακοίνωσε τα σχέδια της μέσω ενός βίντεο το οποίο συνδυάζει παλιές αφίσες, ανακοινώσεις και φωτογραφίες από όλες αυτές τις δεκαετίες καριέρας. Οι Slayer ανακοίνωσαν επίσης μια μικρότερη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι μαζί με τους Lamb Of God, Anthrax, Testament και Behemoth.

Όπως το είχε πει πολύ γλαφυρά ο (ας πούμε) τραγουδιστής της μπάντας Τom Araya σε μια συνέντευξη με το Loudwire το 2016:

“Μετά από 35 χρόνια, ήρθε η ώρα να πάρω τη σύνταξή μου. Αυτό είναι αλλαγή καριέρας.”

Για να συνεχίσει:

“Eίμαι ευγνώμων που υπήρξαμε για 35 χρόνια, είναι ένα αληθινά μεγάλο διάστημα. Οπότε για μένα, όντως είναι. Επειδή όταν ξεκινήσαμε τα πάντα ήταν τέλεια, επειδή είσαι νέος και ανίκητος.”

Oι Slayer είχαν κυκλοφορήσει το “Relentless” το Σεπτέμβριο του 2015, το οποίο ήταν ο πρώτος δίσκος μετά από το θάνατο του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους της μπάντας, Jeff Hanneman το 2013. Δείτε το βίντεο των Slayer:

Οι μεταλλάδες μάλλον ψάχνονται από τώρα για ημερομηνίες.

 

Best of internet