Quantcast
THE STREAM

Στρουθοκάμηλος απελευθερώνεται από fail ακτιβιστές και λίγο πιο κάτω την πατάει αυτοκίνητο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή


President Creed · 21 Απριλίου 2016

 

Μια ομάδα από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων εισέβαλλε το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρκο Kaiser στο Μόναχο, όπου βρήκαν την ευκαιρία να απελευθερώσουν μερικά πουλιά τα οποία κρατούνταν σε κλουβιά.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα εντόπισε ένα κλουβί και ανοίγοντας την πόρτα  απελευθέρωσε τον Φρέντ (ένας χήνος) και τη Νάλα και τον Ζάβο (ένα ζευγάρι στρουθοκάμηλων, αγαπητοί φίλοι).

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πτηνά άρχισαν να τρέχουν με αγωνία μεσ’τη  μάυρη νύχτα, γιατί ντάξει, οι στρουθοκάμηλοι δε μπορούν να πετάξουν, μπορούν όμως να τρέξουν σα διάολοι.

 

giphy (1)

 

Επειδή όμως – μια ζωή στο τσίρκο και στα κλουβιά- τα ζώα δεν είχαν ιδέα από τον Κ.Ο.Κ., μέσα στη σχετική ζοχάδα της απότομης ελευθερίας, ένα αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε τη Νάλα (τη θυλική στρουθοκάμηλο) σε μια περιοχή νοτιοδυτικά του Μονάχου, ενώ λίγο αργότερα κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τον Ζάβο και τον Φρέντ.

Ο Ζάβο, εντωμεταξύ, δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει το θάνατο της συντρόφου του, αλλά μάλλον θα κάνουν ευθανασία και στον ίδιο, γιατί οι κανονισμοί στη Βαυαρία υπαγορεύουν ότι οι στρουθοκάμηλοι επιτρέπεται να ζούν μονάχα σε ζωολογικούς κήπους.

 

 

 

Ανάμικτα τα συναισθήματα για την απελευθέρωση πουλιώνε στο Μόναχο. Τουλάχιστον επέζησε ο χήνος.

giphy

 

 

 

Best of internet