Quantcast
THE STREAM

The SYRIZA Inception: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ προς τον κ. Τόσκα για τα χθεσινά επεισόδια της ΧΑ στον Πειραιά

Πέσανε απ’ τα σύννεφα στου Μαξίμου με τα από κοινού χτυπήματα ΜΑΤ και νεοναζί


THE NEWSROOM · 9 Απριλίου 2016

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε χθες με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κύριου Τόσκα με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στον Πειραιά, όπου ΜΑΤ και Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν από κοινού σε αντιφασίστες, όπως δείχνουν βίντεο, ενώ δεν παρέλειψαν να καυτηριάσουν και το γεγονός της παρουσίας του υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη στη συγκέντρωση μίσους ενάντια στους πρόσφυγες που οργάνωνε χθες το νεοναζιστικό μόρφωμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ, με επικεφαλής τον υπόδικο Η. Κασιδιάρη,  έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, όχι μακρυά από τον τόπο δολοφονίας του Π. Φύσσα. Οι βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών, δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικής οργάνωσης.  Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών ενεργειών είναι καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Να είναι βέβαιοι οι θιασώτες του νεοναζιστικού μορφώματος ότι η Δημοκρατία δεν τους φοβάται.

Επειδή η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ,  αναμένουμε διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και πειστικές απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.  Καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή. Ο εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα

Ξαναδιαβάζουμε για να το νιώσουμε πιο καλά:

… η στάση των παριστάμενων αστυνομικών δυνάμεων παραπέμπει σε προηγούμενες περιόδους αγαστής συνεργασίας μεταξύ ΜΑΤ και ΧΑ 

Η αλήθεια είναι ότι ένα χρόνο και κάτι που η κυβέρνηση του τόπου έχει αλλάξει, δεν είχε αντιληφθεί κανείς σύνδεση ΜΑΤ και Χρυσής Αυγής, όπως και γενικότερα την παρουσία νεοναζιστικών πυρήνων στα σώματα ασφαλείας, μέχρι τα χθεσινά περιστατικά.

12980701_10209419020858954_1382200633_o

12986416_10209419021058959_1037917630_o

Άντε να ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα να αλλάξουν όλα αυτά, γιατί δεν πάει άλλο με τον κάθε πρώην καραβανά υπουργό.

002_0

Best of internet