Quantcast
THE STREAM

200 ΑΡΝΙΑ υποσχέθηκε για το Πάσχα η BBQ queen Μαρίνα Πατούλη

Ελπίζουμε να γίνει υπεύθυνης ψησίματος για τον Δήμο Πεύκης


THE NEWSROOM · 19 Μαρτίου 2024

Έτοιμη για να γίνει δήμαρχος (παρότι η πρώτη απόπειρα δεν πήγε και τέλεια, αλλά ούτε και χάλια) ή ακόμη και βουλευτής δείχνει η Μαρίνα Πατούλη. Ως γνωστόν, η πρώην σύζυγος του πρώην περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και παρότι το να είσαι απλά δημοτικός σύμβουλος ακούγεται μούφα, δείχνει να έχει αρκετό potential για meme στιγμές.

Τουλάχιστον αυτό συμπεράναμε βλέποντας τα χτεσινά στόρις της κυρίας Πατούλη, όπου τη βλέπουμε να κάνει κάτι για λογαριασμό του δημάρχου. Πιο συγκεκριμένα, μας είπε ότι μετά από κουβέντα με τον δήμαρχο, αυτός την άφησε να ανακοινώσει τη μεγάλη εξολόθρευση (οκ, και ψήσιμο) αρνιών που θα κάνει ο δήμος Πεύκης για το Πάσχα.

Όπως είπε, οι δημότες μπορούν να περιμένουν 200 ΑΡΝΙΑ για το Πάσχα:

Εντωμεταξύ, η Μαρίνα Πατούλη έτυχε να μιλήσει και στα κανονικά media αυτές τις μέρες. Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Μαρίνα Πατούλη θυμήθηκε και την περίοδο που της έκαναν bullying για το χρυσό σπίτι που είχε φτιάξει με τον Πατούλη:

«Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά. Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια. Δεν το επιτρέπω όταν χλευάζεται η οικογένειά μου.

Το παιδί μου πήγαινε σχολείο και ένιωθε ψυχολογική πίεση ενώ είχαν χλευάσει και την πεθερά μου. Ο γιος μου είναι αυστηρός κριτής και με αυστηρό τρόπο.»

Φόρτωσε τα όλα στον πρώην σου, πρόκειται για δοκιμασμένη συνταγή.

Best of internet