Quantcast
THE STREAM

Βρέθηκε η πιο ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΣ αγγελία ενοικίασης γκαρσονιέρας για το 2024

Νοικιάστε τη ακόμη κι αν μένετε αλλού, δε χάνεται τέτοια ευκαιρία


THE NEWSROOM · 27 Φεβρουαρίου 2024

Ό,τι και να συμβεί, η Μύκονος θα παραμένει σε δικό της μήκος κύματος. Η θεμελιώδης αυτή αλήθεια επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από μια αγγελία ενοικίασης σπιτιού που δημοσιεύτηκε στο group “ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ” και φορά μια γκαρσονιέρα στην περιοχή Άνω Μερά. πρόκειται για το παρακάτω κελεπούρι:

Τα reactions μιλάνε από μόνα τους αλλά αξίζει να ασχοληθούμε λίγο με την αγγελία. Ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής/ευεργέτης ξεκαθαρίζει ότι πέρα από τη φιλική τιμή των 900 ευρώ για γκαρσονιέρα 45 τετραγωνικών, η γκαρσονιέρα έχει κι άλλα φοβερά pros: Το ρεύμα θα πληρώνεται εξτρά, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ούτε κουζίνα ούτε πλυντήριο.

Το καλύτερο είναι ότι ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής/ευεργέτης φαίνεται να προτιμάει τους εργαζόμενους στην εστίαση – ίσως σκέφτεται να τους φέρνει και σπίτι του να του πλένουν τα πιάτα. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για μια περίπτωση εξαιρετική ακόμη και για τα στάνταρντς της Μυκόνου, όπου ως γνωστόν υπάρχουν εργαζόμενοι που μένουν σε κοντέινερ. Τόσο εξαιρετική που ασχολήθηκε μαζί και το https://mykonoslive.tv:


Ευτυχώς έτσι καταγράφηκαν και τα υπέροχα σχόλια που μάζεψε το ποστ:

Ξεχωρίζει φυσικά ο φίλος που φαίνεται να πιστεύει ότι η γκαρσονιέρα μπορεί να χωρέσει 3 άτομα:

Τι άλλο να πει κανείς πέρα από Μύκονοοοοοος.

 

Best of internet