Quantcast
THE STREAM

Ντου στα καρναβάλια με ελεγκτές ντυμένους κλόουν ετοιμάζει η ΑΑΔΕ για τις Απόκριες

Όχι δεν είναι τρολιά, είναι μια απλή Τρίτη στην Ελλάδα


THE NEWSROOM · 21 Φεβρουαρίου 2024

Την πιο Luben είδηση της χρονιάς αποφάσισε να μας χαρίσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η ΑΑΔΕ αποφάσισε να τα βάλει με την φοροδιαφυγή στα καρναβάλια, η οποία φαίνεται ότι απαιτεί ειδικά μέτρα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Αρχής.

Σύμφωνα με το economistas.gr, η φοροδιαφυγή (εννοούν ότι δεν κόβονται αποδείξεις για τα καρναβαλικά γκρουπ και όχι κάτι πιο ενδιαφέρον ή σοφιστικέ) αγγίζει το 60%. Λόγω μεγέθους, τα περισσότερα κρούσματα ξεχασμένης ταμειακής συμβαίνουν στην Πάτρα, όμως η ΑΑΔΕ θα εστιάσει και σε Ξάνθη, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Νάουσα, Καστοριά και Τύρναβο, ενώ εννοείται ότι θα γίνουν έλεγχοι σε Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Το αστείο είναι το πως θα γίνουν οι έλεγχοι, οι οποίοι θα ξεπεράσουν τους 400. Όπως όλα δείχνουν, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα ντυθούν κι αυτοί σαν μέλη του καρναβαλιού, οπότε τόσο αυτά καθαυτά τα καρναβάλια, όσο και οι επιχειρήσεις που έχουν πολλή δουλειά με αυτά στις Απόκριες (από ξενοδοχεία μέχρι πάρκινγκ και μαγαζιά με στολές) θα δουν ξαφνικά κάποιον ντυμένο Νταρθ Βέιντερ να ζητάει να δει τα χαρτιά τους.

 

Κοινώς, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε απίστευτα βίντεο, αγαπητές φίλες και φίλοι.

 

Best of internet