Quantcast
THE STREAM

Κρήτη: Κομμώτρια κάνει μήνυση σε πελάτισσα γιατί την ξέχεσε στο TikTok

Για πρώτη φορά, μήνυση για επίθεση σε κομμωτήριο μέσω TikTok


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2024

Την ίσως πρώτη δίκη για TikTok βίντεο στην ιστορία της χώρας αναμένεται να ζήσει η Κρήτη αγαπητές φίλες και φίλοι. Σύμφωνα με το Creta24, πρωταγωνιστές είναι μια κομμώτρια, η οποία νιώθει ότι συκοφαντήθηκε από πελάτισσά της.

Το στόρι έχει ως εξής: Πριν λίγο καιρό, η νεαρή κομμώτρια έκανε το μαλλί της πελάτισσας, η οποία όμως έμεινε απολύτως δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα. Αντί να ζητήσει τον λόγο για την κακή δουλειά ή τα λεφτά της πίσω, αποφάσισε να αντεπιτεθεί μέσω TikTok. Έτσι, ανέβασε στο δημοφιλές μέσο ένα βίντεο όπου δείχνει το κομμωτήριο και καλεί τον κόσμο να μην πατήσει ούτε απέξω.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η κομμώτρια έμαθε για το βίντεο από συγγενείς και πελάτισσές της αφού αυτό είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δυστυχώς δεν βρήκαμε το βίντεο για να δούμε πως και τι – αν φυσικά δεν έχει κατέβει) και έπαθε σοκ, οπότε αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Όπως είπαν κοντινά της πρόσωπα στο Creta24:

«Η κομμώτρια μόνο που δεν λιποθύμησε η γυναίκα με το διασυρμό που υπέστη, λόγω των χιλιάδων προβολών του συγκεκριμένου βίντεο. Το βίντεο δεν το είδαν ένα ή δύο άτομα, αλλά χιλιάδες, έτσι για τη φίλη μου ήταν μονόδρομος η υποβολή της μήνυσης.»

 Επιτέλους, μια δίκη για την οποία ανυπομονούμε στο 200%.

 

Best of internet