Quantcast
THE STREAM

Δηλώσεις μόλις 4 χρόνια πεθαμένου μητροπολίτη έβαλε ο Λιάγκας στην εκπομπή του

Ήρθε από υπερπέραν να δικάσει τα ομόφυλα ζευγάρια


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2024

4 χρονάκια άργησε το ενδιαφέρον του Γιώργου Λιάγκα για τον μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο. Σε μια εκπομπή που από ό,τι καταλάβαμε ακούστηκαν οι δηλώσεις διάφορων μητροπολιτών (το θέμα δε χρειάζεστε να σας πούμε ποιο ήταν), το επιτελείο του γνωστού τιτάνα της δημοσιογραφίας βρήκε και έπαιξε και τις δηλώσεις του προαναφερθέντος ιεράρχη.

Το πρόβλημα, όπως σημείωσαν και οι καλεσμένοι της εκπομπής (σημείο των καιρών ότι έκανε fact-checking ο Κωνσταντίνος ο Μπογδάνος), είναι ότι ο Σιατίστης Παύλος έχει πεθάνει από το 2019. Η αλήθεια είναι ότι με βάση τις τότε δηλώσεις του για ανώμαλα παιδιά μάλλον δε θα υποστήριζε το νομοσχέδιο, αλλά το σημαντικό είναι ότι καταλήξαμε σε άλλη μία Λιάγκας_στιγμή.

Oh wait, το είπε μόνος του ο Λιάγκας. Όταν του υπέδειξαν ότι έβγαλε 4 χρόνια νεκρό μητροπολίτη, ατάραχος δήλωσε ότι «δε φαντάζομαι ότι αν ζούσε τώρα θα άλλαζε απόψεις». Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για αληθινό βασιλιά.

Δείτε το βίντεο:

Θα έχει ένα ενδιαφέρον αν στο βαθύ μέλλον κάποιος ανεβάζει δηλώσεις του όχι πια εν ζωή Λιάγκα με τη λογική ότι «τι σημασία έχει, τις ίδιες πίπες θα έλεγε κι αν ζούσε».

Best of internet