Quantcast
THE STREAM

Καταδίωξη 73χρονου: Η ΕΛΑΣ έχασε χρόνο γιατί είχε e-pass και αυτοί κόλλησαν στα διόδια

Καλύτερο επιχείρημα για την κατάργηση των διοδίων ever


THE NEWSROOM · 20 Δεκεμβρίου 2023

Την ίσως πρώτη στιγμή χρησιμότητας στη ζωή του πέτυχε ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έδωσε μια ζουμερή πληροφορία για την καταδίωξη που εξελίχθηκε την Κυριακή 17/12 στη μισή Αθήνα με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο 73χρονο. Όπως όλα δείχνουν, ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων πέρασε 17 κόκκινα φανάρια φαίνεται ότι είναι γνωστός επιχειρηματίας της Αθήνας και της Μυκόνου.

Αυτό που μάθαμε λοιπόν είναι ότι ο 73χρονος κατάφερε να κερδίσει κρίσιμο (έστω για λίγο) προβάδισμα από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν επειδή είχε e-pass. Έτσι, κατάφερε να περάσει αμέσως τα διόδια της Αττικής Οδού, αλλά τα 6 περιπολικά που τον κυνηγούσαν βρήκαν μπροστά τους τις γνωστές μπάρες. Το αποτελέσμα ήταν να χάσουν έως και ένα λεπτό περιμένοντας από τον υπάλληλο να τους ανοίξει.

«Αυτός είχε το pass και πέρασε στην Αττική Οδό, έκλεισε η μπάρα και έμειναν έξι περιπολικά πίσω με τους αστυνομικούς να φωνάζουν ”άνοιξε μας”. Χρειάστηκαν 40-60 δευτερόλεπτα για να έρθει ο υπάλληλος να τους ανοίξει την μπάρα. Αλλά τελικά τον πρόλαβαν.»

Αν δεν υπήρχε υπάλληλος παρών μάλλον θα κατέληγαν να γίνουν μέλη του νέου κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Best of internet