Quantcast
THE STREAM

Αίγινα: Ψύχραιμος πελάτης τρώει τον λοπού από μπαρ, επιστρέφει με καραμπίνα

Κι εμείς έχουμε ρίξει πιστόλι σε μπαρ, δεν κάναμε έτσι


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είπε ότι δεν παίζει φάση τις Κυριακές, αγαπητές φίλες και φίλοι; Για την ακρίβεια, σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αίγινας έπαιξε τόσο έντονη φάση που γύρω στις 4 το πρωί, δύο παρέες ξεκίνησαν να πλακώνονται μεταξύ τους.

Δυστυχώς γι’αυτούς, οι υπάλληλοι του καταστήματος επενέβησαν ώστε να λήξουν οι αθλοπαιδιές. Δυστυχώς για τους υπαλλήλους, ένα 24χρονο μέλος της μίας παρέας (η οποία αποτελούνταν από 3 άτομα) όχι απλά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αλλά ήθελε να κάνει κι ένα  (κυριολεκτικά) πολύ δυνατό statement.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος πήγε και πήρε την καραμπίνα του πατέρα του, επέστρεψε στο μαγαζί και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Οι μπαλωθιές δεν κράτησαν πολλή ώρα: Η αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ήρθε και τον συνέλαβε. Η δε δικογραφία που σχηματίστηκε δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά και τον πατέρα του που θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για πλημελλή φύλαξη όπλου.

Καθόλου δε φαίνεται να έχει ανάγκη από μαθήματα anger management ο νεαρός, άμα ήταν διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου θα έκανε αυτός τα φάουλ.

 

 

Best of internet