Quantcast
THE STREAM

Ψύχραιμος οδηγός του ΚΤΕΛ Αττικής παραλίγο να κατσαβιδιάσει επιβάτη

Κλασικό εργαλείο διαλόγου


THE NEWSROOM · 6 Νοεμβρίου 2023

Το «that escalated quickly» δε φτάνει με τίποτα για να περιγράψει το σουρεαλιστικά βίαιο περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής. Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα σηκώθηκε για να ρωτήσει τον οδηγό κάτι για τις στάσεις.

Ο οδηγός του οχήματος όμως φαίνεται ότι δεν είχε καμία όρεξη να απαντήσει σε ερωτήσεις, οπότε της μίλησε άσχημα. Αυτό με τη σειρά του έσπρωξε έναν επιβάτη να σηκωθεί και να ζητήσει από τον οδηγό τον λόγο για τη συμπεριφορά του. Τότε, ο λεωοφορειατζής τα πήρε στο κρανίο ακόμη περισσότερο και σταμάτησε το όχημα για να τσακωθεί με την ησυχία του.

Η ένταση γρήγορα κορυφώθηκε, με αποτέλεσμα να επέμβει κι άλλος επιβάτης κόντρα στον οδηγό, ο οποίος ήταν φανερά εκτός ελέγχου. Γρήγορα φάνηκε ότι όχι μόνο είχε όρεξη για αθλοπαιδιές, αλλά και ότι κρατούσε και ένα κατσαβίδι. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η απάντηση του ΚΤΕΛ Αττικής ήταν η εξής μετά από επικοινωνία με την εκπομπή του MEGA ήταν η εξής:

«Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί.»

Το βίντεο από την επίθεση εντός του λεωφορείου

Όχι το πιο αλλόκοτο περιστατικό σε ΚΤΕΛ που έχουμε δει στη ζωή μας.

Best of internet