Quantcast
THE STREAM

O Light συνέχισε το beef με Μικρούτσικο, δώστε τους επιτέλους δική τους εκπομπή

Το καλύτερο bromance του 2023


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2023

Καλά ο Light, αλλά ποιος θα περίμενε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έδινε τόσο content εν έτει 2023; Κι όμως, ο παλαίμαχος παρουσιαστής το κατάφερε να είναι και πάλι relevant (λέμε τώρα). Υπενθυμίζουμε ότι χτες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απασφάλισε με αναφορά σε golden shower:

Φυσικά, ένα καλό beef είναι ένα καλό beef. Ο Light απάντησε μέσω Instagram και βασικά είπε τον Μικρούτσικο παππού που πηγαίνει στα ΚΑΠΗ με το πι. Αυτό μάλιστα, είναι επίπεδο Ιλιάδας και βάλε:

«Θα πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα… Όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ, θα είναι γι’ αυτό. Ευχαριστώ για την στήριξη.»

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY


Ας διοργανώσει κάποιος είναι ένα δημόσιο battle που απλά θα προσπαθούν να προσβάλλουν ο ένας τον άλλο σαν σκηνή από το Monkey Island.

Best of internet