Quantcast
THE STREAM

Με Στίχοιμα και Θηβαίο diss-αρε τους Συριζαίους haters o Κασσελάκης

Rap battle με την εσωκομματική αντιπολίτευση ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2023

Όλο και πιο αστεία γίνεται η κόντρα του Στέφανου Κασσελάκη με τους διαφωνούντες του κόμματός του. Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 9 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν ανακοίνωση όπου τον κράζουν για διάφορα πράγματα, μεταξύ άλλων και για την ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πρόσφατα γεγονότα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση:

«Α. Η πολύνεκρη κρίση στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη αντιμετωπίστηκε μονόπλευρα. Η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς δεν συνοδεύτηκε από την καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης του κράτους του Ισραήλ, επί δεκαετίες, στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, επίθεση που αυτές τις μέρες εκτυλίσσεται σε απειλή εθνοκάθαρσης εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων. Η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οφείλει να εναρμονιστεί με την παράδοση δημοκρατικής αλληλεγγύης του λαού μας, με τη διεθνή απαίτηση για σεβασμό της νομιμότητας καθώς και με την απόφαση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Επιβάλλεται να πρωτοστατήσουμε σε κινητοποιήσεις για την ειρήνευση και την προστασία των αμάχων, για διεθνείς πρωτοβουλίες προκειμένου να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΟΗΕ για την ίδρυση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους δίπλα στο Ισραήλ και σε επικοινωνία με τις δημοκρατικές, φιλειρηνικές δυνάμεις που υπάρχουν εκεί.»

Για να απαντήσει στους επικριτές και για να αποδείξει ότι δεν είναι bot, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέτρεξε στο ελληνικό εντεχνοράπ. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε μέσω FB τη συνεργασία των Στίχοιμα με τον Χρήστο Θηβαίο (με τίτλο «Άμαχος», μαζί με αυτό το σχόλιο:

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ.
Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται.
Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες.»


Μεγάλη σουπιά ο κ. Κασσελάκης, όπως καταλαβαίνετε (αν φυσικά το σκέφτηκε αυτός). Ειδικά αυτό με την πολιτική που κρατάει ισορροπίες είναι το πιο «άσε βρε πονηρέ» moment του μέχρι στιγμής.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε στο τέλος να ποστάρει και κανένα diss:

Best of internet