Quantcast
THE STREAM

«Πέθαναν τη Μαίρη Λίντα» κατήγγειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας που πέθανε τον Γιώργο Μάγκα

Ο βετεράνος του χώρου των fake θανάτων μίλησε στο MEGA για την τελευταία σχετική είδηση


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα από τα σημαντικά νέα της ημέρας είναι ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τα πήρε στο κρανίο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός – συνδικαλιστής – πολιτευτής τα πήρε με τα fake news ότι πέθανε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», φρόντισε ο ίδιος να εξακριβώσει ότι πρόκειται για μούφες:

«Με το που δημοσιεύτηκε αυτή η είδηση και ενώ βρισκόμουν στη Βουλή, αμέσως πήρα στο Γηροκομείο Αθηνών που έχω άμεση σύνδεση, γιατί έχουμε πολλούς ανθρώπους, μου είπαν ότι πρόκειται περί ψέματος. Τους είχαν πάει και άλλοι πολλοί και αμέσως το διέψευσα, ώστε να μην υπάρχει αυτή η ψευδής είδηση στο διαδίκτυο.

Δεν έχουμε άμεση επικοινωνία με την Μαίρη Λίντα, δεν μίλησα με την ίδια, αφού ξέρετε ότι δεν έχουν μέσα κινητά. Μίλησα με την διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών. Αυτή είναι η πιο καλή πηγή. Ήταν βράδυ εξάλλου. Δεν μπορείς να ενοχλείς ανθρώπους βράδυ.»

Η αλήθεια είναι ότι θα επρόκειτο για δικαιολογημένη οργή, αν δεν ερχόταν από τον ίδιο άνθρωπο που πέρσι το καλοκαίρι πέθανε τον κλαριτζή Γιώργο Μάγκα. Αυτό θα μπορούσε κανείς να πει με βεβαιότητα ότι ήταν μια στιγμή παραφροσύνης.

Από την άλλη, μας έδωσε αυτά τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα, οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού:

Best of internet