Quantcast
THE STREAM

Λαμία: 8 άκυρους Γάλλους τουρίστες σταμάτησε η ΕΛΑΣ μήπως και είναι hools της Μαρσέιγ

Κάθε μέρα η ίδια παρανοϊκή είδηση


THE NEWSROOM · 9 Αυγούστου 2023

Θυμάστε τους χτεσινούς Κροάτες που συνελήφθησαν επειδή είναι Κροάτες με την υποψία ότι είναι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ; Ε, το υπέροχο αυτό γεγονός γίνεται σιγά σιγά pattern, σύμφωνα με το τοπικό Lamiareport. Σήμερα το μεσημέρι, η ΕΛΑΣ σταμάτησε δυο αμάξια με τουρίστες επειδή είναι Γάλλοι, με την υποψία ότι είναι οπαδοί της Μαρσέιγ (η οποία παίζει σήμερα με τον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με τους οργανωμένους της ΑΕΚ κλπ κλπ).

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 9/9 η αστυνομία της Φθιώτιδας έλαβε πληροφορίες ότι αυτοκίνητα με γαλλικές πινακίδες κινούνται στην Εθνική και οι οδηγοί τους συμπεριφέρονται καγκούρικα. Αν θυμάστε καλά, από χτες κυκλοφορεί η φήμη ότι σήμερα το βράδυ θα παιχτεί διεθνής συνάντηση χουλιγκάνων με οπαδούς της προαναφερθείσας Μαρσέιγ αλλά και της Λιβόρνο να συνδράμουν αυτούς της ΑΕΚ, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι Κροάτες της Ντιναμό κυκλοφορούν ακόμη στην Αθήνα.

Έτσι, η ΕΛΑΣ σταμάτησε τα δύο αυτοκόινητα σε ένα βενζινάδικο κοντά στη Λαμία για να κάνει έλεγχο. Τελικά, διαπίστωσε ότι είναι απλά νεαροί Γάλλοι τουρίστες από την ίδια παρέα (6 άντρες και 2 γυναίκες). Αυτοί ίσα ίσα συνεργάστηκαν πλήρως στον έλεγχο και αφού βρέθηκε ότι όλα είναι ΟΚ, συνέχισαν τον δρόμο τους.

Αξίζει εδώ να δείτε ξανά πώς μοιάζουν τα αμάξια που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ:

 

 

Best of internet