Quantcast
THE STREAM

Τα moves του στο ζεϊμπέκικο μας έδειξε χτες ο αχάμπαρος Γιώργαρος Πατούλης

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας βγαίνουν πολύ χορευτικές


THE NEWSROOM · 28 Ιουλίου 2023

Με τίποτε δε χάνει το κέφι του ο Περιφερειάρχης Αττικής, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το ίδιο βράδυ που η Ελλάδα έβλεπε τα μανιτάρια από τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο, ο Πατούλαρος παρευρέθηκε σε Gala για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου του βγήκαν τα μεράκια (μάλλον επειδή τραγουδούσε η μεγάλη Κατερίνα Στανίση) και άρχισε να χορεύει ζεμπεκιά.

Καμαρώστε τον στο βίντεο:

Όπως όλα δείχνουν, στο Μαξίμου μάλλον ζορίστηκαν με τις ικανότητες του μεγάλου χορευτή, ο οποίος τυγχάνει και εκλεκτός της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου – ήδη γράφεται ότι «όλα είναι ανοιχτά» για τη στήριξη της ΝΔ (μην παίξετε και το σπίτι σας σε αυτό, θα πούμε). Εικάζουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος Πατούλης βγήκε στον Alpha και δήλωσε όχι ότι βασικά μαλακία παίχτηκε, αλλά ότι τον παρέσυραν οι Σειρήνες της Ομογένειας.

Αυτή ήταν η δήλωσή του:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα.»

Μη μασάς Ζορμπά της Περιφέρειας Αττικής, θα σε στηρίξουμε εμείς.

Best of internet