Quantcast
THE STREAM

Την κάνει οριστικά από το ΠΑΣΟΚ ο μικρός τυμπανιστής Ανδρέας Λοβέρδος

Την κάνει πριν τον διαγράψουν; Θα το ξέρουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2023

Την παραίτηση του από όλα τα όργανα κι από την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κοσμαγάπητος πολιτικός δεν είπε γιατί αποχωρεί, αλλά δήλωσε ότι τα έχει γράψει όλα σε μια άκρως εμπιστευτική επιστολή προς τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τα σενάρια δικά σας, αλλά υπήρχαν από καιρό ενδείξεις ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών όχι απλά δεν είναι καλές, αλλά κι ότι η πτέρυγα Ανδρουλάκη θεωρεί τον Λοβέρδο αναξιόπιστο ως προς τις σχέσεις του με τη ΝΔ.

Δεδομένου δε ότι απέτυχε να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές, η θέση του ντράμερ/διώκτη των οροθετικών Λοβέρδου ήταν πιο αδύναμη από ποτέ. Έτσι, δεν είναι απίθανο να παραιτήθηκε για να γλιτώσει την εκκαθάριση στην πρώτη ευκαιρία. Σε κάθε περίπτωση, είπε αυτά:

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.
Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.»


Πάντως αν δεν τον τσιμπήσει η ΝΔ ως αναξιοπαθές θύμα του σταλινικού Ανδρουλάκη ή κάτι τέτοιο, επιλογές καριέρας έχει πολλές και δεν εννοούμε τα ντραμς.

Best of internet