Quantcast
THE STREAM

Κ. Βελόπουλος: «Θα κυνηγήσουμε νομικά όσους haters μας αποκαλούν ακροδεξιούς»

Ποιος τόλμησε να πει ακροδεξιά την Ελληνική Λύση; Λίγη ντροπή δε βλάπτει


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2023

Το ζόρικο καθήκον της διαφώτισης του ελληνικού κοινού σε ζητήματα φασισμού ανέλαβε ο μύστης του είδους Κυριάκος Βελόπουλος. Αγανακτισμένος από τις παράλογες φωνές που θέλουν να κατατάξουν τον ίδιο και το κόμμα του στον χώρο της ακροδεξιάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αποφάσισε να μας διδάξει πολιτική επιστήμη.

Έτσι, έκανε μια δήλωση που ξεκινά ορίζοντας τον ακροδεξιό χώρο:

«Ένα περίεργο σενάριο κινείται και διακινείται από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως αλλά και από πολιτικούς αντιπάλους της Ελληνικής Λύσης, που θέλουν να κατατάξουν την Ελληνική Λύση στο φάσμα της Ακροδεξιάς.

Τους διαβάζω, λοιπόν, τι σημαίνει ακροδεξιά: Οργανωμένη βία κατά πολιτικών αντιπάλων, αντικοινοβουλευτισμός και παρακρατική δράση.»

Κι αφού έδειξε σε όλους τους άσχετους ότι η Ελληνική Λύση δε μπορεί να χαρακτηριστεί φασιστικό κόμμα (τυχαίνει τα τρία παραπάνω να είναι από τα πιο χαρακτηριστικά specs του φασισμού), συνέχιζε ζητώντας το κάτι παραπάνω. Να παραδεχτούν οι haters ότι οι Βελόπουλοι είναι δημοκρατικό κόμμα:

«Η Ελληνική Λύση επί 4 χρόνια απέδειξε ότι είναι θεσμικά δημοκρατικό κόμμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, λοιπόν, να αμαυρώσει και να συκοφαντήσει την ίδια την υπόστασή μας.

Από εδώ και στο εξής, τους ενημερώνουμε, ότι θα κινηθούμε δικαστικά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει, να αμαυρώσει την υπόστασή μας.»

Βέβαια το καλύτερο ήταν στο φινάλε:

Και κάτι τελευταίο. Δεν ήξερα ότι η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια, το ψωμί – παιδεία – ελευθερία, που πιστεύουμε εμείς, είναι ακροδεξιά αντίληψη.»

Έτοιμος για να οδηγήσει την επόμενη πορεία του Πολυτεχνείου προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Best of internet