Quantcast
THE STREAM

Με deathmatch σε κλουβί θα λύσουν τις διαφορές τους Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Κλείστε από τώρα τα εισιτήρια σας για το ματς του αιώνα


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2023

Τον απόλυτο κύκλο φαίνεται ότι κάνει η ιστορία, αγαπητές φίλες και φίλοι. Δύο από τους ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου αποφάσισαν να μονομαχήσουν μέχρι να κερδίσει ο καλύτερος, κάπως σαν τους αρχηγούς των Γότθων στο «Ο Αστερίξ και οι Γότθοι». Για να γίνει μάλιστα η φάση ακόμα πιο kinky, θα μονομαχήσουν σε κλουβί.

Οι δύο gladiators είναι ο tech σουλτάνοι Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Η φασούλα ξεκίνησε με πρόταση του Μασκ, ο οποίος πόσταρε σε κάποιο θρεντ στο Twitter ότι «είμαι έτοιμος για ματς σε κλουβί αν είναι κι αυτός»:


Ο Ζουκ απάντησε λιτά μέσω Instagram:

«Στείλε τοποθεσία»

Και ο Μασκ έκανε αυτό ακριβώς. Έδωσε τοποθεσία, που είναι το ίδιο στο Λας Βέγκας που χρησιμοποιείται για το UFC:

Βέβαια, στη συνέχεια άρχισε να λέει πράγματα όπως ότι θα χρησιμοποιήσει την ειδική του κίνηση «θαλάσσιος ίππος»:


Επίσης, ότι η μόνη γυμναστική που κάνει είναι να σηκώνει τα παιδιά του και να τα πετάει στον άερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την άλλη μεριά, ο Ζούκερμπεργκ όχι μόνο έχει κάνει εκπαίδευση ΜΜΑ, αλλά έχει συμμετάσχει με επιτυχία και σε τουρνουά ζίου-ζίτσου. Τα γνωρίζει και το κοινό αυτά:

Το ενδιαφέρον είναι ότι παρά τις τρομπιές του Μασκ, η όλη κόντρα μπορεί να βασίζεται σε πραγματικό beef. Όπως σημειώνει το Verge, πρόσφατα η Μeta έκανε γνωστό ότι μπορεί να σχεδιάζει ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικεντρωμένο στο κείμενο, το οποίο θα είναι προφανώς ανταγωνιστής του Twitter.

Ο ίδιος ο Μασκ δε φαίνεται να το έχει πάρει και πολύ καλά αυτό, με βάση αυτά που ποστάρει:

Φυσικά, στη Meta πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες γι’αυτούς μετά τα ατελείωτα καραγκιοζιλίκια του Μασκ. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια εσωτερική σύσκεψη, ένα από τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας είπε στο προσωπικό ότι η Meta πιστεύει ότι οι χρήστες θέλουν ένα Twitter με «όχι παρανοϊκή διαχείριση».

Σε κάθε περίπτωση, αν το ματς γίνει εδώ θα είμαστε για να το δούμε όλοι μαζί.

 

 

Best of internet