Quantcast
THE STREAM

Φυντάνια θαλασσόλυκοι τρακάρουν ιστιοπλοϊκό με όλα τα γύρω σκάφη στο ξεπαρκάρισμα

Μέσος ερασιτέχνης skipper που πιστεύει ότι ξέρει από θάλασσα be like


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2023

Άμπαλους οδηγούς στον δρόμο βλέπουμε κάθε μέρα, όμως οι άμπαλοι οδηγοί στη θάλασσα είναι ένα πιο σπάνιο και εκλεκτό θέαμα. Είναι ασαφές το που και πότε τραβήχτηκε το παρακάτω βίντεο, όμως καταφέραμε τουλάχιστον να εντοπίσουμε το ένα από τα τρία σκάφη, δηλαδή το ιστιοπλοϊκό ονόματι KON TIKI που στουκάρει από δω κι από κει. Πιθανόν να είναι στο λιμάνι των Σπετσών (δεν είμαστε και σίγουροι, δεν έχουμε πάει):

Όσον αφορά το δύστυχο ΚΟΝ ΤΙΚΙ, είναι σαφές ότι παρά τα μάτσι – μάτσι outfit, οι άνθρωποι που το χειρίζονται δεν είναι και πολύ σχετικοί. Το ιστιοπλοϊκό χτυπάει ξανά και ξανά πάνω σε τουλάχιστον δύο κοντινά σκάφη, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι πάνω σε αυτά να τρέχουν σαν τρελοί μήπως και τα προστατέψουν από τα χτυπήματα.

Δείτε το βίντεο:

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”el” dir=”ltr”>ΣΤΑΜΑΑΑΑΑΤΑΑΑΑΑΑ <a href=”https://t.co/UJwmQUkG5o”>pic.twitter.com/UJwmQUkG5o</a></p>&mdash; Чебурашка 🇸🇩 (@Che_burashkas) <a href=”https://twitter.com/Che_burashkas/status/1668342574564909056?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 12, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Η υποδοχή στο Twitter ήταν η προβλεπόμενη:

Πάντως, σύμφωνα με το Marinetraffic, το KON TIKI κατάφερε τελικά να βγει από το λιμάνι:

Έτοιμο να ανακαλύψει την Αμερική ξανά σα να λέμε.

 

Best of internet