Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, χαλαρός αστυνομικός έριξε χαλαρά πιστολίδια έξω από την ΑΣΟΕΕ

Τι ωραία μέρα στην Αθήνα, ας ρίξουμε καμιά μπαλωθιά


THE NEWSROOM · 5 Απριλίου 2023

«Πότε έγιναν όλα αυτά;» θα αναρωτηθείτε λογικά αγαπητές φίλες και φίλοι (όπως κι εμείς). Όπως και να΄χει, η σημερινή μέρα είχε πυροβολισμούς έξω από την ΑΣΟΕΕ από διερχόμενο περιπολικό.

Σύμφωνα με την πάντα έμπιστη ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα 20 ατόμων βγήκε από την ΑΣΟΕΕ, έκλεισε τον δρόμο μπροστά από τη σχολή με κάδους και τους έβαλε φωτιά. Εμείς έχουμε έναν κάποιο σκεπτικισμό για το πως 20 άτομα αποφάσισαν να κάνουν κάτι τέτοιο απλά για να χαρούν τη λιακάδα, απλά το λέμε. Στη συνέχεια, το TheTOC αναφέρει ότι ένα περιπολικό που περνούσε από την Πατησίων εκείνη την ώρα έφαγε πετρίδια από τους προαναφερθέντες συγκεντρωμένους.

Κάπου εκεί, λογικά ένας από τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί (δεν είναι σαφές αν επέβαινε στο περιπολικό) αποφάσισε να διασκεδάσει κι αυτός λίγο, οπότε έβγαλε όπλο και πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα. Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν ήταν σαφές αν έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Πατησίων από τη συμβολή με την Αλεξάνδρας ως την Αγίου Μελετίου.

Τι παίζει άραγε με την ΑΣΟΕΕ, τους αστυνομικούς και τα όπλα; Λογικά θα έχουν κάποιο άγνωστο σε μας φετίχ:

 

 

 

Best of internet