Quantcast
THE STREAM

Η κωλοτούμπα του Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης φαίνεται από το φεγγάρι (VIDEO)

Όταν όχι μόνο διαρρέει το υλικό της δικογραφίας, αλλά φτάνει στα χέρια του Λιάγκα


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2022

Γιατί αν δεν είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο τέλειος άνθρωπος για να χειριστεί αυτή την υπόθεση, ποιος είναι; Υπενθυμίζουμε το ένδοξο βιογραφικό του στον χειρισμό ευαίσθητων ειδήσεων με αυτό το βίντεο του 2019:

Όπως αναμενόταν, η φρικαλέα υπόθεση της 12χρονης ήταν ευκαιρία για να λάμψει ξανά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιάγκας δεν είναι ο μόνος – όχι μόνο τα υλικά της δικογραφίας και γενικώς τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έχουν διαρρεύσει σε κάθε κατεύθυνση και βρίσκονται στη διάθεση των μισών ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά θεωρούνται και εκλεκτά τυράκια για να πεταχτούν στο κοινό. Έτσι βρέθηκαν ρεπόρτερ έξω από το σπίτι της οικογένειας, έτσι δημοσιεύθηκε φωτογραφία της κοπέλας από την Τατιάνα και πάει λέγοντας.

Το σημερινό επίτευγμα του Γ. Λιάγκα είναι ότι προσπάθησε να κάνει gaslight όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι αυτό που είδαμε να λέει χτες Τετάρτη 19 Οκτωβρίου δε συνέβη ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Tο Πρωινό» φάνηκε να βλέπει στο κινητό του φωτογραφίες κακοποιητικού περιεχομένου από τη δικογραφία. Το είπε μόνος του στο κοινό:

Σήμερα, αφότου έγινε πρώτο θέμα (pun intended) στα ελληνικά trends, ο Γ. Λιάγκας ισχυρίζεται ότι αυτό δεν έγινε ποτέ. Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιάγκας πρόλαβε να ανοίξει πόλεμο και με τους trappers, συνδέοντας υποθέσεις όπως αυτή που μας απασχολεί εδώ με τους στίχους των κομματιών τους. Αυτό τον οδήγησε στο να φάει μια δίκαιη τάπα από τον Light:


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει cancel culture, εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα επιζήσει ΚΑΙ από αυτό σαν γενετικά τροποποιημένη κατσαρίδα:

Best of internet