Quantcast
THE STREAM

Ο Τάκης Τσουκαλάς δίνει συμβουλές live σε ερωτευμένο Λαρισαίο, γίνεται επιστήμονας του έρωτα

Έγινε πράξη το Tsoukala La Land


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι γεγονός ότι ο Τάκης Τσουκαλάς είναι ένας από τους πιο αειθαλείς παρουσιαστές της ελληνικής TV – υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή «Άντε γεια» (με την τότε ονομασία «Θύρα 7») έκανε πρεμιέρα το 1999. Για να το πούμε σχηματικά, είμαστε πολύ κοντά στο 25 χρόνια Τάκης.

Ο οποίος Τάκης έχει δείξει φοβερά survival skills, καταφέρει να επιβιώσει και από τον χαμό που έγινε όταν έβρισε ρατσιστικά τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Παρότι είναι σαφές ότι δεν έχει αλλάξει ούτε σε μία από τις τρίχες της χαρακτηριστικής του κώμης, ως παρουσιαστής έχει σίγουρα μάθει πολλά πέρα από το να λέει το χαρακτηριστικά του ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Κάποιες τέτοιες ικανότητες έδειξε στον πρόσφατο διάλογο του με έναν τηλεθεατή, ο οποίος του συστήθηκε ως «ο καψούρης» (από τη Λάρισα) – btw, είναι «ο» καψούρης επειδή στο παρελθόν τον είχε πάρει για άλλη κοπέλα.

Αντί λοιπόν να του κλείσει το τηλέφωνο, ο Τάκης Τσουκαλάς έκατσε και άκουσε τον πόνο του Λαρισσαίου ερωτευμένου χωρίς να τον ειρωνευτεί (πολύ). Για την ακρίβεια, του έδωσε και  αρκετά wholesome συμβουλές, όπως το ότι θα πρέπει να μη ζηλεύει την (πρώην) κοπέλα του και γενικά τις σχέσεις του, αλλά να χτίσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης. Not bad, άλλοι παίρνουν χειρότερες συμβουλές από τους κολλητούς τους.

Δείτε το βίντεο:

Το ζενίθ της θετικότητας όμως ήρθε στο φινάλε, αφού πήρε τηλέφωνο ο επόμενος, ο οποίος έκανε πλάκα με τον πόνο του εκ Λαρίσης θύματος του έρωτα. Αφενός έφαγε το στιγμιαίο άντε γεια του, αφετέρου του έκανε ένα κήρυγμα ότι δεν πρέπει να φέρεται στους άλλους με έναν απαίσιο τρόπο που μπορεί να γυρίσει πίσω σε αυτόν κάποια στιγμή. Από την άλλη, στο τέλος τέλος πέταξε και μια ατάκα τύπου «όλοι είναι καλοί αλλά πάνω από όλα οι Έλληνες», για να μη νομίζουμε ότι ο Τσουκαλάς έχει ανοίξει Tumblr.

Εμείς πάντως το έχουμε φτιάξει το σενάριο για ρομαντική κομεντί με τον Τάκη για πρωταγωνιστή, απλά περιμένουμε το Netflix:

Best of internet